Салат «Цезар» класичний з креветками
(покроковий рецепт з фото)
Салат "цезар" завжди відмінний варіант для святкового столу. Він досить простий в інгредієнтах і приготуванні, і завжди користується попитом. А поєднання з креветками надає йому вишуканості.
Пропоную вам рецепт, як приготувати салат "цезар" класичний з креветками. Я постійно готую його на різні свята. Особливо подобається те, що він доступний в приготуванні в різні пори року. Готую його однаково часто як влітку, так і взимку. Він дуже яскравий і соковитий, просто прикраса столу.
- Салат - 2 штуки
- Хліб білий - 1/2 штуки
- Пармезан - 50 грам
- Часник - 2 зубчики
- Помідори - 1 штука
- Яйце - 2 штуки
- Лимонний сік - 1/2 Ст. Ложки
- Гірчичний - 1 Чайна ложка
- Сіль - 1 щіпка
- Масло оливкове - За смаком
- Суміш прец - За смаком
- Креветки - 150 грам
1
Відваріть яйця і відокремте жовтки від білків.
2
Батон порізати кубиками.
3
Оливкова олія розігрійте з часником. При цьому часник роздушіть ножем.
4
Обсмажте шматочки хліба.
5
Очистіть і обсмажте креветки, викладіть їх на тарілку.
6
Жовтки, гірчицю, лимон, трохи оливкового масла, сіль і перець змішайте блендером. Вийде досить густий соус.
7
Поріжте помідор кубиками.
8
Пармезан натріть на тертці.
9
Салат порвіть на шматочки.
10
На тарілку викладіть салат, посипте шматочками хліба.
11
Полийте соусом і викладіть креветки. Далі трохи соусу і викладіть помідори і білки, порізані кубиками.
12
Знову полийте соусом і посипте тертими на тертці жовтками і сиром.
13
Смачного!