Рецепт Салат «Берегись, горілка» фото

Салат «Берегись, горілка»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі
Вегетаріанське харчування, Рецепти сироїдіння
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Заготовки, Консервація

Смачна і корисна заготівля на зиму - салат "бережись, горілка" - доведеться всім до душі. Хрусткі і ароматні овочі стануть найкращою закускою.

Якщо ви любите готувати овочеві заготовки на зиму, то рецепт салату "бережись, горілка" вам точно сподобається. Хрусткі овочі виходять як свіжі і взимку такий салат полетить зі столу першим. Для закуски під алкоголь - в самий раз.

  • Капуста білокачанна - 200 грам
  • Огірки - 200 грам
  • Помідори - 200 грам
  • Морквина - 200 грам
  • Перець солодкий - 200 грам
  • Цибуля ріпчаста - 200 грам
  • Цукор - 20 грам
  • Сіль - 1 Чайна ложка
  • Оцет 9% - 1, 5 Ст. Ложки
  • Масло рослинне - 50 грам
  • Чорний перець - За смаком
салат
Підготуйте продукти для приготування салату "бережись, горілка" .
салат
Нашинкуйтекапусту смужками.
салат
Наріжте смужками солодкий перець, цибуля і натріть на тертці моркву.
салат
Наріжте огірки і помідори півкільцями.
салат
Овочі складіть у каструлю, присипте сіллю і цукром.
салат
Полийте маслом і перемішайте, залиште на столі на пару годин, овочі пустять сік.
салат
Потім поставте салат на середній вогонь, доведіть до кипіння і тушкуйте 10-15 хвилин. В кінці влийте оцет, нехай салат закипить і готово.
салат
Гарячий салат розкладіть в чисті простерилізовані банки.
салат
Закатати кришками, дайте охолонути під ковдрою.
салат
Зберігайте салат в коморі або погребі. Вихід готового салату - 1 літр, можна салат розділити на 2 банки по 0, 5 L. Смачного!

Схожі рецепти