Домашня горілка з пшениці
(покроковий рецепт з фото)
Хочете отримати натуральний алкогольний напій? боїтеся, що в магазині вам підсунуть неякісний продукт? Читайте, як приготувати домашню горілку з пшениці.
1. В першу чергу нам потрібно, щоб пшениця проросла. Для цього заливаємо її теплою водою і залишаємо набухати. Після цього набряклу пшеницю необхідно розкласти тонким шаром і прикрити марлею або іншою тканиною.
2. Приблизно через 9-11 днів пшениця пустить паростки, які можуть досягти 5 см. Тепер пшениця готова для приготування браги. Висипаємо її в підготовлену ємність.
3. Заливаємо ємність з пшеницею водою, приблизно так, щоб рівень води був вище пшениці на 3-5 см. Висипаємо в ємність цукор. Накриваємо тканиною і прибираємо в темне місце на 7 днів.
4. Після цього терміну, доливаємо в брагу ще 15 літрів води. Ретельно все перемішуємо. Бразі необхідно настоятися ще 3 дня. Після завершення процесу бродіння, готову рідина необхідно прогнати через самогонний апарат. Тепер домашня горілка з пшениці повністю готова.
- Пшениця - 5 кілограм
- Цукор - 1, 5 кілограма
- Вода - 3 L (в залежності від тари і рівня пшениці)
2. Приблизно через 9-11 днів пшениця пустить паростки, які можуть досягти 5 см. Тепер пшениця готова для приготування браги. Висипаємо її в підготовлену ємність.
3. Заливаємо ємність з пшеницею водою, приблизно так, щоб рівень води був вище пшениці на 3-5 см. Висипаємо в ємність цукор. Накриваємо тканиною і прибираємо в темне місце на 7 днів.
4. Після цього терміну, доливаємо в брагу ще 15 літрів води. Ретельно все перемішуємо. Бразі необхідно настоятися ще 3 дня. Після завершення процесу бродіння, готову рідина необхідно прогнати через самогонний апарат. Тепер домашня горілка з пшениці повністю готова.