Рецепт Салат «Baxor» фото

Салат «Baxor»
(покроковий рецепт з фото)

Австрійська кухня
М'ясо, Овочі, Яловичина
Вегетаріанське харчування, Пісні страви, Рецепти сироїдіння
На обід, На вечерю, На святковий стіл, Святковий обід
Салати

Дуже смачний і свіжий салатик, до складу якого входить відварна яловичина, яйця і овочі. Це чудове блюдо буде скрізь до місця, як на святковому столі, так на обідньому.

Рецепт приготування салату "бахор" відноситься до традиційної узбецької кухні. У ньому відмінно поєднуються м'ясо (яловичина або баранина) і свіжі овочі, в якості заправки для салату я зазвичай беру суміш рослинного масла і оцту, але ви можете заправити такий салатик майонезом або сметаною. А якщо м'ясо ви відваріть заздалегідь, то на приготування салату "бахор" в домашніх умовах у вас піде не більше 15 хвилин.

1. Отже, заздалегідь відварене і вже остигле м'ясо ми очищаємо від плівок і сухожиль, нарізаємо яловичину брусками.

2. Огірки (та інші овочі) ретельно промиваємо і витираємо насухо, нарізаємо огірки також брусками.

3. Чистимо цибулю, ріжемо його тоненькими півкільцями, свіжу зелень подрібнюємо.

4. Помідори намагаємося теж нарізати брусочками, але якщо помідори м'які, тоді ріжемо їх звичайними кубиками.

5. Тепер ми з'єднуємо в глибокій мисці всі нарізані інгредієнти, посипаємо салат до смаку меленим перцем і сіллю, заправляємо його сумішшю рослинного масла і оцту.

6. Подаємо салат на стіл, прикрасивши його скибочками відварених яєць і свіжою зеленню.

Тепер ви знаєте, як приготувати салат "бахор" . Приємного всім апетиту!


  • Яловичина відварна - 300 грам (філе)
  • Помідори - 2 штуки
  • Огірки - 2 штуки
  • Яйця - 2 штуки (відварені круто)
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Зелень свіжа - 30-40 грам (кріп, Braai, петрушка)
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
  • Оцет - 1 Ст. Ложка
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Сіль - За смаком
Рецепт приготування салату "бахор" відноситься до традиційної узбецької кухні. У ньому відмінно поєднуються м'ясо (яловичина або баранина) і свіжі овочі, в якості заправки для салату я зазвичай беру суміш рослинного масла і оцту, але ви можете заправити такий салатик майонезом або сметаною. А якщо м'ясо ви відваріть заздалегідь, то на приготування салату "бахор" в домашніх умовах у вас піде не більше 15 хвилин.

1. Отже, заздалегідь відварене і вже остигле м'ясо ми очищаємо від плівок і сухожиль, нарізаємо яловичину брусками.

2. Огірки (та інші овочі) ретельно промиваємо і витираємо насухо, нарізаємо огірки також брусками.

3. Чистимо цибулю, ріжемо його тоненькими півкільцями, свіжу зелень подрібнюємо.

4. Помідори намагаємося теж нарізати брусочками, але якщо помідори м'які, тоді ріжемо їх звичайними кубиками.

5. Тепер ми з'єднуємо в глибокій мисці всі нарізані інгредієнти, посипаємо салат до смаку меленим перцем і сіллю, заправляємо його сумішшю рослинного масла і оцту.

6. Подаємо салат на стіл, прикрасивши його скибочками відварених яєць і свіжою зеленню.

Тепер ви знаєте, як приготувати салат "бахор" . Приємного всім апетиту!

Схожі рецепти