Салат багатошаровий

Салат багатошаровий
Кількість порцій: 6-8 Час приготування: 30 хв.
Апетитний і дуже простий рецепт салату багатошарового з овочами і беконом — це відмінна ідея святкового або щоденного страви. правильно оформлений, він викличе справжній захват.

опис приготування:

1. Насамперед потрібно відварити яйця, а тим часом приготувати заправку. Сметану з'єднати з майонезом і цукром. Пропустити через прес часник і додати в заправку. Все як слід перемішати і відставити на час.

2. айсберг (в рецепт приготування салату багатошарового можна використовувати і інший салат до смаку) подрібнити і викласти на дно салатник. Щоб блюдо виглядала оригінально, краще використовувати високий і прозорий салатник.

3. Натерти на тертці очищену моркву і викласти зверху.

4. помідори вимити, обсушити і нарізати невеликими кубиками. Надіслати в салатник.

5. Відварені яйця остудити і очистити. Нарізати середніми півкільцями і акуратно викласти по краю салатника.

6. Горошок висипати наступним шаром.

7. Натерти на тертці сир (можна використовувати кілька видів сиру) і присипати зверху.

8. Апетитний салат багатошаровий в домашніх умовах майже готовий. Залишилося викласти заправку і вирівняти ложкою верх.

9. Бекон підсушити на сковороді, попередньо трохи подрібнивши. Остудити і прикрасити салат.

Смачного!


  • яйце— 6 штук
  • бекон— 6 скибочок
  • качанний салат— 1 штука
  • морква— 2-3 штук
  • помідори— 2 штуки
  • горошок— 200 грам
  • сир— 200 грам
  • майонез— 150 грам
  • крем— 150 грам
  • цукор— 1 Чайна ложка
  • часник— 1-3 зубчиків
1. Насамперед потрібно відварити яйця, а тим часом приготувати заправку. Сметану з'єднати з майонезом і цукром. Пропустити через прес часник і додати в заправку. Все як слід перемішати і відставити на час.

2. айсберг (в рецепт приготування салату багатошарового можна використовувати і інший салат до смаку) подрібнити і викласти на дно салатник. Щоб блюдо виглядала оригінально, краще використовувати високий і прозорий салатник.

3. Натерти на тертці очищену моркву і викласти зверху.

4. помідори вимити, обсушити і нарізати невеликими кубиками. Надіслати в салатник.

5. Відварені яйця остудити і очистити. Нарізати середніми півкільцями і акуратно викласти по краю салатника.

6. Горошок висипати наступним шаром.

7. Натерти на тертці сир (можна використовувати кілька видів сиру) і присипати зверху.

8. Апетитний салат багатошаровий в домашніх умовах майже готовий. Залишилося викласти заправку і вирівняти ложкою верх.

9. Бекон підсушити на сковороді, попередньо трохи подрібнивши. Остудити і прикрасити салат.

Смачного!


Схожі рецепти

Пиріг з сирного тесту з яблуками

Пиріг з сирного тесту з яблуками

Хочете по-справжньому здивувати своїх близьких випічкою? Тоді вам точно підійде мій рецепт. оригінальний, гарний, ніжний і неймовірно смачний! Він гідний королівського столу, але готувати його нескладно. опис приготування: Я точно знаю, що якщо в тісто додати сир, то текстура вийде неймовірно ...

читати далі
Мус зі смородини

Мус зі смородини

Якщо хочете приготувати смачний і оригінальний десерт, раджу звернути увагу на цей рецепт мусу зі смородини. упевнений, вам дуже сподобається! опис приготування: Ягоди для мусу з смородини подрібніть в пюре за допомогою блендера, потім залийте водою і проваріть 15 хвилин. штам відкриває, додай...

читати далі
Італійське тістечко «Каноллі»

Італійське тістечко «Каноллі»

Вам надається унікальна можливість відчути себе учасником карнавалу і сутолочной сицилійської життя завдяки тістечку «Каноллі». Приготувати його досить просто. рекомендую! опис приготування: Завдяки італійським тістечком «Каноллі» ви поринете в атмосферу Сицилії, відчуєте себе на середземномор...

читати далі
Кіш з томатами та моцарелою

Кіш з томатами та моцарелою

пироги — одвічна тема домогосподарок. Далеко не всі народжуються пекарями. Але є рецепти тесту, з якими впорається навіть новачок. Ось як приготувати киш з томатами та моцарелою. опис приготування: готувати пироги — звичайна справа. якщо, звичайно, набита рука. Якщо ні — читайте мій рецепт при...

читати далі
Варення з калини

Варення з калини

ягоди калини — незвичайні на смак і рідкісні для вживання, проте це не означає, що варення з калини не варять. Ще як варять! І воно неймовірно смачне і корисне. Чи не готували його? А Ви спробуйте! опис приготування: беремо калину. Для приготування варення необхідно ягоду гарненько перебрати і...

читати далі