Рецепт Салат багатошаровий фото

Салат багатошаровий
(покроковий рецепт з фото)

Польська кухня
Овочі
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Салати
Кількість порцій: 6-8
Час приготування: 30 хв.

Апетитний і дуже простий рецепт салату багатошарового з овочами і беконом - це відмінна ідея святкового або щоденного страви. Правильно оформлений, він викличе справжній захват.

Опис приготування:

1. Насамперед потрібно відварити яйця, а тим часом приготувати заправку. Сметану з'єднати з майонезом і цукром. Пропустити через прес часник і додати в заправку. Все як слід перемішати і відставити на час.

2. Айсберг (в рецепт приготування салату багатошарового можна використовувати і інший салат до смаку) подрібнити і викласти на дно салатник. Щоб блюдо виглядала оригінально, краще використовувати високий і прозорий салатник.

3. Натерти на тертці очищену моркву і викласти зверху.

4. Помідори вимити, обсушити і нарізати невеликими кубиками. Надіслати в салатник.

5. Відварені яйця остудити і очистити. Нарізати середніми півкільцями і акуратно викласти по краю салатника.

6. Горошок висипати наступним шаром.

7. Натерти на тертці сир (можна використовувати кілька видів сиру) і присипати зверху.

8. Апетитний салат багатошаровий в домашніх умовах майже готовий. Залишилося викласти заправку і вирівняти ложкою верх.

9. Бекон підсушити на сковороді, попередньо трохи подрібнивши. Остудити і прикрасити салат.

Смачного!


  • Яйце - 6 штук
  • Бекон - 6 скибочок
  • Качанний салат - 1 штука
  • Морква - 2-3 штук
  • Помідори - 2 штуки
  • Горошок - 200 грам
  • Сир - 200 грам
  • Майонез - 150 грам
  • Крем - 150 грам
  • Цукор - 1 Чайна ложка
  • Часник - 1-3 зубчиків
1. Насамперед потрібно відварити яйця, а тим часом приготувати заправку. Сметану з'єднати з майонезом і цукром. Пропустити через прес часник і додати в заправку. Все як слід перемішати і відставити на час.

2. Айсберг (в рецепт приготування салату багатошарового можна використовувати і інший салат до смаку) подрібнити і викласти на дно салатник. Щоб блюдо виглядала оригінально, краще використовувати високий і прозорий салатник.

3. Натерти на тертці очищену моркву і викласти зверху.

4. Помідори вимити, обсушити і нарізати невеликими кубиками. Надіслати в салатник.

5. Відварені яйця остудити і очистити. Нарізати середніми півкільцями і акуратно викласти по краю салатника.

6. Горошок висипати наступним шаром.

7. Натерти на тертці сир (можна використовувати кілька видів сиру) і присипати зверху.

8. Апетитний салат багатошаровий в домашніх умовах майже готовий. Залишилося викласти заправку і вирівняти ложкою верх.

9. Бекон підсушити на сковороді, попередньо трохи подрібнивши. Остудити і прикрасити салат.

Смачного!

Схожі рецепти