Салат «адмірал»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 35 хв.
Свою назву цей салат отримав від входять до його складу морепродуктів. Іноді в нього додають креветки, іноді - морський коктейль, я пропоную приготувати цей салат з кальмаром. Дуже смачно!
Опис приготування:
Сьогодні поділюся з вами простим способом, як приготувати салат"Адмірал" , а також - як прикрасити його для подачі до святкового столу. Варто відзначити, що цей салат дійсно святковий, хоч і більшість інгредієнтів, що входять до його складу, буденні, але кальмари перетворюють все в вишукану страву.
- Тушка кальмара - 250 грам
- Яблуко - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Яйця - 2 штуки
- Майонез - 100-120 грам
Заздалегідь підготуйте всі необхідні інгредієнти. Тушку кальмара очистіть, попередньо заливши окропом на пару хвилин, і відваріть до готовності. Також відваріть яйця круто, морква.
Для формування салату знадобиться сервировочное кільце діаметром 12-14 см. Якщо такого немає, можна обрізати відповідну по діаметру пляшку. Яблука поріжте кубиками і викладіть на дно плоскої тарілки всередину кільця. Зверху покрийте тонкою сіточкою майонезу.
Кальмар також поріжте дрібними кубиками і викладіть другим шаром. Знову змастіть майонезом.
Третім шаром викладіть дрібно нарізану моркву, змастіть майонезом.
Belk відділ Желтков. Білки поріжте дрібними кубиками і викладіть наступним шаром, покрийте майонезом.
Жовтки розітріть в крихту і викладіть останнім шаром.
Акуратно зніміть сервировочное кільце. Салат готовий, і його можна подавати до столу.