Салат «адмірал»
(покроковий рецепт з фото)
Свою назву цей салат отримав від входять до його складу морепродуктів. Іноді в нього додають креветки, іноді - морський коктейль, я пропоную приготувати цей салат з кальмаром. Дуже смачно!
Сьогодні поділюся з вами простим способом, як приготувати салат "адмірал", а також - як прикрасити його для подачі до святкового столу. Варто відзначити, що цей салат дійсно святковий, хоч і більшість інгредієнтів, що входять до його складу, буденні, але кальмари перетворюють все в вишукану страву.
- Тушка кальмара - 250 грам
- Яблуко - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Яйця - 2 штуки
- Майонез - 100-120 грам
Для формування салату знадобиться сервировочное кільце діаметром 12-14 см. Якщо такого немає, можна обрізати відповідну по діаметру пляшку. Яблука поріжте кубиками і викладіть на дно плоскої тарілки всередину кільця. Зверху покрийте тонкою сіточкою майонезу.
Третім шаром викладіть дрібно нарізану моркву, змастіть майонезом.
Жовтки розітріть в крихту і викладіть останнім шаром.