Рецепт Торт «адмірал» фото

Торт «адмірал»
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто, Яйця
Вегетаріанське харчування, Низькокалорійні, Пісні страви
Для дітей, На святковий стіл
Випічка, Торти

Цікаве поєднання коржів і крему. Торт можна робити різної форми і з різними кремами з будь-якого приводу. Дітям особливо подобається такий десерт.

Рекомендую своїм чоловікам з нагоди торжества або іншого приводу приготувати смачний і красивий торт "адмірал" . Готувати його зовсім нескладно. Вершкове масло можна заздалегідь вибрати з холодильника, щоб воно досягло кімнатної температури, так простіше буде потім його місити. Сметану можна використовувати нежирну. Соду можна загасити лимонним соком або оцтом, а можна цього і не робити, адже в рецепті присутній кисла сметанка. Отже, приступаємо до приготування. Основний час у нас піде на випічку коржів.

Як приготувати торт "адмірал"?

1. Змішуємо яйця з цукром і додаємо сметану. Сюди ж відправляємо соду.

2. Після цього 300 г вершкового масла або маргарину рубаємо з борошном.

3. Змішуємо всі вміст до отримання однорідної маси.

4. Даємо тісту постояти близько 20 хвилин.

5. Випікаємо коржі. У мене виходить близько 6 коржів.

6. Змащуємо коржі заварним кремом і відправляємо в холодильник.

Я зазвичай зверху прикрашаю торт тертим печивом і шоколадом.

Торт готовий!

Смачного!


  • Яйця - 4 штуки
  • Цукор - 250 грам
  • Крем - 100 грам
  • Вершкове масло - 300 грам
  • Борошно - 750 грам
  • Сода - 0, 5 чайних ложки
Рекомендую своїм чоловікам з нагоди торжества або іншого приводу приготувати смачний і красивий торт "адмірал" . Готувати його зовсім нескладно. Вершкове масло можна заздалегідь вибрати з холодильника, щоб воно досягло кімнатної температури, так простіше буде потім його місити. Сметану можна використовувати нежирну. Соду можна загасити лимонним соком або оцтом, а можна цього і не робити, адже в рецепті присутній кисла сметанка. Отже, приступаємо до приготування. Основний час у нас піде на випічку коржів.

Як приготувати торт "адмірал"?

1. Змішуємо яйця з цукром і додаємо сметану. Сюди ж відправляємо соду.

2. Після цього 300 г вершкового масла або маргарину рубаємо з борошном.

3. Змішуємо всі вміст до отримання однорідної маси.

4. Даємо тісту постояти близько 20 хвилин.

5. Випікаємо коржі. У мене виходить близько 6 коржів.

6. Змащуємо коржі заварним кремом і відправляємо в холодильник.

Я зазвичай зверху прикрашаю торт тертим печивом і шоколадом.

Торт готовий!

Смачного!

Схожі рецепти