Торт «адмірал»
(покроковий рецепт з фото)
Цікаве поєднання коржів і крему. Торт можна робити різної форми і з різними кремами з будь-якого приводу. Дітям особливо подобається такий десерт.
Рекомендую своїм чоловікам з нагоди торжества або іншого приводу приготувати смачний і красивий торт "адмірал" . Готувати його зовсім нескладно. Вершкове масло можна заздалегідь вибрати з холодильника, щоб воно досягло кімнатної температури, так простіше буде потім його місити. Сметану можна використовувати нежирну. Соду можна загасити лимонним соком або оцтом, а можна цього і не робити, адже в рецепті присутній кисла сметанка. Отже, приступаємо до приготування. Основний час у нас піде на випічку коржів.
Як приготувати торт "адмірал"?
1. Змішуємо яйця з цукром і додаємо сметану. Сюди ж відправляємо соду.
2. Після цього 300 г вершкового масла або маргарину рубаємо з борошном.
3. Змішуємо всі вміст до отримання однорідної маси.
4. Даємо тісту постояти близько 20 хвилин.
5. Випікаємо коржі. У мене виходить близько 6 коржів.
6. Змащуємо коржі заварним кремом і відправляємо в холодильник.
Я зазвичай зверху прикрашаю торт тертим печивом і шоколадом.
Торт готовий!
Смачного!
- Яйця - 4 штуки
- Цукор - 250 грам
- Крем - 100 грам
- Вершкове масло - 300 грам
- Борошно - 750 грам
- Сода - 0, 5 чайних ложки
Як приготувати торт "адмірал"?
1. Змішуємо яйця з цукром і додаємо сметану. Сюди ж відправляємо соду.
2. Після цього 300 г вершкового масла або маргарину рубаємо з борошном.
3. Змішуємо всі вміст до отримання однорідної маси.
4. Даємо тісту постояти близько 20 хвилин.
5. Випікаємо коржі. У мене виходить близько 6 коржів.
6. Змащуємо коржі заварним кремом і відправляємо в холодильник.
Я зазвичай зверху прикрашаю торт тертим печивом і шоколадом.
Торт готовий!
Смачного!