Саланганов з фаршем
(покроковий рецепт з фото)
Salangani - це вид макаронних виробів, а саме локшина, скручена особливим чином для фарширування, відомі, як "гнізда", з яких виходить дуже просте і смачне блюдо.
Приготувати саланганов з фаршем досить просто, до того ж швидко, як це зробити, дивіться покрокові рекомендації. Рекомендую до приготування!
- М'ясний фарш - 400 грам
- Морква - 1 штука
- Цибуля - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Сир тертий - 30-50 грам
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Сіль - 2 щіпки
- Чорний мелений перець - 1 щіпка
- Макарони - 300 грам (гнізда)
Приготуйте інгредієнти.
У м'ясний фарш вбийте яйця, приправити сіллю, поперчіть.
Обсмажте на олії подрібнену цибулю і натерту на тертці моркву.
Половину цибулі з морквою викладіть в фарш і розмішайте до однорідного стану.
До другої половини цибулі з морквою додайте томатну пасту і ще обсмажте приблизно 3 хвилини.
Начините фаршем макаронні гнізда і покладіть в сковороду з цибулею, морквою і томатом (або в іншу форму), залийте окропом або бульйоном на 3/4 висоти, приправити сіллю, поставте в духовку на 30-40 хвилин при температурі 180 градусів.
Приблизно за 10 хвилин до закінчення готування присипте тертим сиром і відправте в духовку.
Через 10 хвилин страва готова. Дістаньте його з духовки.
Подавайте саланганов разом з овочами, ніякого іншого гарніру не потрібно, так як блюдо цілком самодостатнє, смачне і просте. Смачного!