Рецепт Саланганов з фаршем фото

Саланганов з фаршем
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Макарони, Фарш
Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Salangani - це вид макаронних виробів, а саме локшина, скручена особливим чином для фарширування, відомі, як "гнізда", з яких виходить дуже просте і смачне блюдо.

Приготувати саланганов з фаршем досить просто, до того ж швидко, як це зробити, дивіться покрокові рекомендації. Рекомендую до приготування!

  • М'ясний фарш - 400 грам
  • Морква - 1 штука
  • Цибуля - 1 штука
  • Яйце - 1 штука
  • Сир тертий - 30-50 грам
  • Томатна паста - 1 Ст. Ложка
  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - 2 щіпки
  • Чорний мелений перець - 1 щіпка
  • Макарони - 300 грам (гнізда)
саланганов з фаршем - фото крок 1
Приготуйте інгредієнти.
саланганов з фаршем - фото крок 2
У м'ясний фарш вбийте яйця, приправити сіллю, поперчіть.
саланганов з фаршем - фото крок 3
Обсмажте на олії подрібнену цибулю і натерту на тертці моркву.
саланганов з фаршем - фото крок 4
Половину цибулі з морквою викладіть в фарш і розмішайте до однорідного стану.
саланганов з фаршем - фото крок 5
До другої половини цибулі з морквою додайте томатну пасту і ще обсмажте приблизно 3 хвилини.
саланганов з фаршем - фото крок 6
Начините фаршем макаронні гнізда і покладіть в сковороду з цибулею, морквою і томатом (або в іншу форму), залийте окропом або бульйоном на 3/4 висоти, приправити сіллю, поставте в духовку на 30-40 хвилин при температурі 180 градусів.
саланганов з фаршем - фото крок 7
Приблизно за 10 хвилин до закінчення готування присипте тертим сиром і відправте в духовку.
саланганов з фаршем - фото крок 8
Через 10 хвилин страва готова. Дістаньте його з духовки.
саланганов з фаршем - фото крок 9
Подавайте саланганов разом з овочами, ніякого іншого гарніру не потрібно, так як блюдо цілком самодостатнє, смачне і просте. Смачного!

Схожі рецепти