Рецепт Рулетики з яблуками фото

Рулетики з яблуками
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Фрукти , Яблука
Вегетаріанське харчування
На обід , Для дітей , На святковий стіл
Випічка
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Апетитні і духмяні рулетики з яблуками зберуть за чаюванням всю сім'ю. Мій рецепт рулетиків з яблуками вам обов'язково сподобається.

Опис приготування:

Так як рулетики з яблуками готуються дуже швидко, відразу ж включіть її розігріватися на 180 градусів. І тепер можна спокійно починати приготування рулетиків з яблуками.

1. Розділіть білки від жовтків.

2. Почніть збивати білки до піни, і, не зупиняючись, додавайте цукор.

3. Тепер жовтки. Їх теж необхідно збити до піни.

4. Акуратно змішуємо збиті білки з жовтками.

5. Просійте борошно і додайте до яєчної маси.

6. Туди ж додайте рослинне масло.

7. Замісити рідке і плинне тісто.

8. Помийте і почистіть яблука. Натріть їх на крупній тертці.

9. Покрийте деко папером для випічки.

10. Викладіть на деко яблука, родзинки, посипте все корицею.

11. Тепер залийте тестом.

12. Випікайте в розігрітій духовці 20-25 хвилин до золотистого кольору.

13. Наші рулетики з яблуками майже готові. Тепер, коли вони запеклися, підготуйте рушник, розкладіть його на столі.

14. Дістаньте запечені в тесті терті яблука акуратно, взявши по краях папір для випічки, щоб ні крихти дня не випало. Переверніть на рушник і зніміть папір. Начинка повинна виявитися зверху, а тісто внизу.

15. Візьміться за край рушники і, немов би суші майстер, скрутіть з ще гарячого тіста рулет.

16. Накрийте рушником, нехай рулетик закріпиться. Коли він вже не буде розриватися, розріжте його на маленькі рулетики.

Ось і вийшли у вас ароматні і дуже смачні рулетики з яблуками.

Приємного чаювання!

  • Яблука - 4 штуки
  • Яйця - 4 штуки
  • Борошно - 4 Ст. Ложки
  • Цукор - 4 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
  • Обкладинка - За смаком
  • Ізюм - За смаком
Так як рулетики з яблуками готуються дуже швидко, відразу ж включіть її розігріватися на 180 градусів. І тепер можна спокійно починати приготування рулетиків з яблуками.

1. Розділіть білки від жовтків.

2. Почніть збивати білки до піни, і, не зупиняючись, додавайте цукор.

3. Тепер жовтки. Їх теж необхідно збити до піни.

4. Акуратно змішуємо збиті білки з жовтками.

5. Просійте борошно і додайте до яєчної маси.

6. Туди ж додайте рослинне масло.

7. Замісити рідке і плинне тісто.

8. Помийте і почистіть яблука. Натріть їх на крупній тертці.

9. Покрийте деко папером для випічки.

10. Викладіть на деко яблука, родзинки, посипте все корицею.

11. Тепер залийте тестом.

12. Випікайте в розігрітій духовці 20-25 хвилин до золотистого кольору.

13. Наші рулетики з яблуками майже готові. Тепер, коли вони запеклися, підготуйте рушник, розкладіть його на столі.

14. Дістаньте запечені в тесті терті яблука акуратно, взявши по краях папір для випічки, щоб ні крихти дня не випало. Переверніть на рушник і зніміть папір. Начинка повинна виявитися зверху, а тісто внизу.

15. Візьміться за край рушники і, немов би суші майстер, скрутіть з ще гарячого тіста рулет.

16. Накрийте рушником, нехай рулетик закріпиться. Коли він вже не буде розриватися, розріжте його на маленькі рулетики.

Ось і вийшли у вас ароматні і дуже смачні рулетики з яблуками.

Приємного чаювання!

Схожі рецепти