Рулетики з яблуками
(покроковий рецепт з фото)
Апетитні і духмяні рулетики з яблуками зберуть за чаюванням всю сім'ю. Мій рецепт рулетиків з яблуками вам обов'язково сподобається.
Так як рулетики з яблуками готуються дуже швидко, відразу ж включіть її розігріватися на 180 градусів. І тепер можна спокійно починати приготування рулетиків з яблуками.
1. Розділіть білки від жовтків.
2. Почніть збивати білки до піни, і, не зупиняючись, додавайте цукор.
3. Тепер жовтки. Їх теж необхідно збити до піни.
4. Акуратно змішуємо збиті білки з жовтками.
5. Просійте борошно і додайте до яєчної маси.
6. Туди ж додайте рослинне масло.
7. Замісити рідке і плинне тісто.
8. Помийте і почистіть яблука. Натріть їх на крупній тертці.
9. Покрийте деко папером для випічки.
10. Викладіть на деко яблука, родзинки, посипте все корицею.
11. Тепер залийте тестом.
12. Випікайте в розігрітій духовці 20-25 хвилин до золотистого кольору.
13. Наші рулетики з яблуками майже готові. Тепер, коли вони запеклися, підготуйте рушник, розкладіть його на столі.
14. Дістаньте запечені в тесті терті яблука акуратно, взявши по краях папір для випічки, щоб ні крихти дня не випало. Переверніть на рушник і зніміть папір. Начинка повинна виявитися зверху, а тісто внизу.
15. Візьміться за край рушники і, немов би суші майстер, скрутіть з ще гарячого тіста рулет.
16. Накрийте рушником, нехай рулетик закріпиться. Коли він вже не буде розриватися, розріжте його на маленькі рулетики.
Ось і вийшли у вас ароматні і дуже смачні рулетики з яблуками.
Приємного чаювання!
- Яблука - 4 штуки
- Яйця - 4 штуки
- Борошно - 4 Ст. Ложки
- Цукор - 4 Ст. Ложки
- Рослинна олія - 4 Ст. Ложки
- Обкладинка - За смаком
- Ізюм - За смаком
1. Розділіть білки від жовтків.
2. Почніть збивати білки до піни, і, не зупиняючись, додавайте цукор.
3. Тепер жовтки. Їх теж необхідно збити до піни.
4. Акуратно змішуємо збиті білки з жовтками.
5. Просійте борошно і додайте до яєчної маси.
6. Туди ж додайте рослинне масло.
7. Замісити рідке і плинне тісто.
8. Помийте і почистіть яблука. Натріть їх на крупній тертці.
9. Покрийте деко папером для випічки.
10. Викладіть на деко яблука, родзинки, посипте все корицею.
11. Тепер залийте тестом.
12. Випікайте в розігрітій духовці 20-25 хвилин до золотистого кольору.
13. Наші рулетики з яблуками майже готові. Тепер, коли вони запеклися, підготуйте рушник, розкладіть його на столі.
14. Дістаньте запечені в тесті терті яблука акуратно, взявши по краях папір для випічки, щоб ні крихти дня не випало. Переверніть на рушник і зніміть папір. Начинка повинна виявитися зверху, а тісто внизу.
15. Візьміться за край рушники і, немов би суші майстер, скрутіть з ще гарячого тіста рулет.
16. Накрийте рушником, нехай рулетик закріпиться. Коли він вже не буде розриватися, розріжте його на маленькі рулетики.
Ось і вийшли у вас ароматні і дуже смачні рулетики з яблуками.
Приємного чаювання!