Рецепт Рулети з сиром і часником фото

Рулети з сиром і часником
(покроковий рецепт з фото)

Вірменська кухня , Кавказька кухня
Молочні продукти , Сир , Лаваш
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , Обід за 30 хвилин , Обід на швидку руку
Кількість порцій: 5-7
Час приготування: 20 хв.

Коли несподівано приїхала свекруха або забігла подруга, а в холодильнику порожньо, приготуйте рулети з сиром і часником. Ніжно-гостра закуска вгамує голод і буде красиво виглядати на мізерному столі.

Опис приготування:

Рецепт рулетів з сиром і часником невигадливий:

1. Сир натріть на буряковій тертці.

2. Часник очистіть і пропустіть через прес.

3. Петрушку і кріп дрібно наріжте.

4. Всі інгредієнти перемішайте.

5. Розгорніть лаваш і намажте всю його поверхню з одного боку тонким шаром майонезу.

6. Розподіліть начинку по поверхні лаваша і поверніть його трубочкою. Надішліть в холодильник на півгодини, щоб лаваш просочився.

7. Наріжте трубочку лаваша навскіс.

Блюдо готово! приємного!

Рулет з сиром і часником можна взяти з собою на пікнік або в якості частування (якщо це необхідно) в офіс. Його легко зберігати і перевозити. Такі прості страви ніколи не набридають і легко модифікуються. Візьміть на замітку!


  • Вірменський лаваш - 2 штуки
  • Сир (тертий) - 250 грам
  • Часник (головка) - 1 штука
  • Майонез - 6-8 Ст. Ложок
  • Зелень петрушки - - За смаком
  • Зелень кропу - - За смаком
Рецепт рулетів з сиром і часником невигадливий:

1. Сир натріть на буряковій тертці.

2. Часник очистіть і пропустіть через прес.

3. Петрушку і кріп дрібно наріжте.

4. Всі інгредієнти перемішайте.

5. Розгорніть лаваш і намажте всю його поверхню з одного боку тонким шаром майонезу.

6. Розподіліть начинку по поверхні лаваша і поверніть його трубочкою. Надішліть в холодильник на півгодини, щоб лаваш просочився.

7. Наріжте трубочку лаваша навскіс.

Блюдо готово! приємного!

Рулет з сиром і часником можна взяти з собою на пікнік або в якості частування (якщо це необхідно) в офіс. Його легко зберігати і перевозити. Такі прості страви ніколи не набридають і легко модифікуються. Візьміть на замітку!

Схожі рецепти