Рулети з шинкою
(покроковий рецепт з фото)
Веліколептий варіант домашньої випічки.
Замісити дріжджове тісто, окремо приготуйте начинку. З'єднайте і запечіть в духовці.
- Борошно - 500 грам
- Рослинна олія - 6 Ст. Ложок
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Цукор - 2 Ст. Ложки
- Яйце - 1 штука
- Шинка - 300 грам
- Сир твердий - 200 грам
- Вода - 280 мілілітрів
- Дріжджі сухі швидкодіючі - 25 грам
У хлібопічку закладаємо продукти згідно з інструкцією. У мене спочатку сухі, а після мокрите. Для тіста потрібно: мука, сіль, дріжджі сухі швидкодіючі, цукор, вода, рослинна олія. Б'юся об заклад на замісі 1 час.
Розділіть тісто на кілька шматочків.
Кожен шматочок розкачайте в коржик. На край коржі викладіть нарізану шинку і трохи натертого сиру.
Поверніть рулетиком. Щільно закріпіть край. Викладіть рулетики на деко.
Розігрійте духовку до 200 градусів. Рулети змастіть яйцем. Випікайте до рум'яності.
Подайте до столу.