Рулет з курячої печінки з сиром
(покроковий рецепт з фото)
Шукайте варіанти нескладних закусок до святкового або повсякденного столу? Візьміть на замітку цей простий рецепт рулету з курячої печінки з сиром і зеленню. Апетитно, смачно і корисно.
У приготуванні рулету з курячої печінки з сиром можна використовувати як курячу, так і свинячу або яловичу печінку. З сиром також можливі експерименти. Те ж стосується і спецій з зеленню. Така закуска прекрасно підійде і в якості сніданку для всієї родини.
- Печінка - 500 грам
- Цибулина - 1-2 штук
- Морква - 1-2 штук
- Сир - 150-200 грам
- Сіль - 1 щіпка
- Перець - 1 щіпка
- Зелень - За смаком
- Рослинна олія - За смаком (для смаження)
1. На сковороду налийте трохи олії, розігрійте. Очистіть цибулину і моркву, подрібніть і відправте на сковороду. Обсмажте трохи до м'якості.
2. Вимийте печінку, обсушити паперовою серветкою і відправте на сковороду. Обсмажте трохи, потім додайте трохи води або бульйони. Накрийте кришкою і тушкуйте на середньому вогні до готовності.
3. Обсмажену печінку трохи остудіть. Надішліть в м'ясорубку або в чашу блендера. Важливо в рецепті приготування рулету з курячої печінки з сиром як слід подрібнити фарш, щоб не було грудочок. Тоді рулет буде ніжним.
4. На робочому столі розстеліть лист харчової плівки. Викладіть фарш, розрівняйте середнім по товщині шаром.
5. В даному випадку використовується м'який плавлений сир, але можна взяти і тертий твердий сир. Розподіліть тонким шаром. Вимийте і подрібніть зелень, просипьте зверху.
6. За допомогою плівки акуратно згорніть рулетом.
7. Надішліть рулет з курячої печінки з сиром в домашніх умовах в холодильник мінімум на 3 годину (можна залишити на ніч). Перед подачею акуратно приберіть плівки і наріжте рулет гострим ножем.