Рулет з ковбасою і сиром
(покроковий рецепт з фото)
Шукайте варіант ситної і простий у приготуванні закуски? Пропоную варіант, як приготувати рулет з ковбасою і сиром. Його можна взяти з собою на пікнік або на роботу, а також почастувати гостей.
У рецепті приготування рулету з ковбасою і сиром можна використовувати дріжджове або листкове тісто. Він стане відмінним варіантом для сніданку або полудня. Щоб рулет був більш соковитим, можна доповнити його соусом або скибочками свіжого помідора, наприклад.
1. Для початку необхідно включити духовку і залишити її розігріватися.
2. Тісто розкачати на робочій поверхні рівним прямокутником.
3. Викласти вершковий сир і розподілити по всій поверхні. При бажанні можна додати дрібку солі і перцю.
4. Ковбасу або шинку нарізати тонкими скибочками. Викласти на тісто.
5. Твердий сир також нарізати тонко і розподілити по всій поверхні тіста.
6. Тепер можна акуратно загорнути тісто, щільно притискаючи кожен раз.
7. Викласти рулет на пергамент для випічки або на фольгу. Щоб рулет з ковбасою і сиром в домашніх умовах був з апетитною скоринкою, верх можна змастити збитим жовтком.
8. Надіслати лист в духовку. Випікати рулет до готовності і появи рум'яної скоринки.
9. Після рулет потрібно трохи остудити, а потім - нарізати порційними шматочками. Зверху можна присипати свіжою зеленню.
- Тісто - 500 грам
- Сир - 200 грам
- Вершковий сир - 100 грам
- Ковбаса або шинка - 250 грам
1. Для початку необхідно включити духовку і залишити її розігріватися.
2. Тісто розкачати на робочій поверхні рівним прямокутником.
3. Викласти вершковий сир і розподілити по всій поверхні. При бажанні можна додати дрібку солі і перцю.
4. Ковбасу або шинку нарізати тонкими скибочками. Викласти на тісто.
5. Твердий сир також нарізати тонко і розподілити по всій поверхні тіста.
6. Тепер можна акуратно загорнути тісто, щільно притискаючи кожен раз.
7. Викласти рулет на пергамент для випічки або на фольгу. Щоб рулет з ковбасою і сиром в домашніх умовах був з апетитною скоринкою, верх можна змастити збитим жовтком.
8. Надіслати лист в духовку. Випікати рулет до готовності і появи рум'яної скоринки.
9. Після рулет потрібно трохи остудити, а потім - нарізати порційними шматочками. Зверху можна присипати свіжою зеленню.