Рецепт Рулет з індички з яблуком фото

Рулет з індички з яблуком
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Індичка, Птах, Фрукти, Яблука
Дієтичне харчування
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви, Рулети

Ділюся з усіма, хто піклується не тільки про смак, але і про користь їжі, одним зі своїх улюблених рецептів, в якому ви дізнаєтеся, як приготувати рулет з індички з яблуком.

1) Візьміть філе індички, промийте його, підсушіть паперовим рушником і, обернувши в харчову плівку, застуда, щоб отримати пласт м'яса щодо однакової товщини. Після цього посоліть і поперчіть індичку.

2) Поріжте на часточки яблука, приберіть серцевину. На добре розігрітій сковороді з вершковим маслом злегка обсмажте їх, додайте дрібно нарізані або пропущені через землянку зубчики часнику, перемішайте, потримайте на вогні ще буквально пару хвилин і відставте для охолодження.

За бажанням до яблук в процесі обсмажування можна додати зовсім небагато кориці і цукру. Ці, на перший погляд, не поєднуються з м'ясом продукти додадуть страві чудовий аромат і оригінальний присмак.

4) Коли яблука трохи охололи, викладіть їх на відбите м'ясо і акуратно загорніть його в рулет. Закріпити рулет найзручніше щільною ниткою, але можна зробити це і за допомогою зубочисток.

5) Невеликою кількістю розтопленого вершкового масла змастіть зверху вийшов рулет, відправляйте його в духовку на 20-30 хвилин (запікати при 180 градусах).

Такий рулет може використовуватися як гаряча або холодна закуска, чудово підійде не тільки для сімейного меню, але і для святкового столу.


  • Індичка - 500 грам (грудка)
  • Яблуко - 2 штуки
  • Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
  • Часник - 2 зубчики
1) Візьміть філе індички, промийте його, підсушіть паперовим рушником і, обернувши в харчову плівку, застуда, щоб отримати пласт м'яса щодо однакової товщини. Після цього посоліть і поперчіть індичку.

2) Поріжте на часточки яблука, приберіть серцевину. На добре розігрітій сковороді з вершковим маслом злегка обсмажте їх, додайте дрібно нарізані або пропущені через землянку зубчики часнику, перемішайте, потримайте на вогні ще буквально пару хвилин і відставте для охолодження.

За бажанням до яблук в процесі обсмажування можна додати зовсім небагато кориці і цукру. Ці, на перший погляд, не поєднуються з м'ясом продукти додадуть страві чудовий аромат і оригінальний присмак.

4) Коли яблука трохи охололи, викладіть їх на відбите м'ясо і акуратно загорніть його в рулет. Закріпити рулет найзручніше щільною ниткою, але можна зробити це і за допомогою зубочисток.

5) Невеликою кількістю розтопленого вершкового масла змастіть зверху вийшов рулет, відправляйте його в духовку на 20-30 хвилин (запікати при 180 градусах).

Такий рулет може використовуватися як гаряча або холодна закуска, чудово підійде не тільки для сімейного меню, але і для святкового столу.

Схожі рецепти