Рулет з індички з яблуком
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся з усіма, хто піклується не тільки про смак, але і про користь їжі, одним зі своїх улюблених рецептів, в якому ви дізнаєтеся, як приготувати рулет з індички з яблуком.
1) Візьміть філе індички, промийте його, підсушіть паперовим рушником і, обернувши в харчову плівку, застуда, щоб отримати пласт м'яса щодо однакової товщини. Після цього посоліть і поперчіть індичку.
2) Поріжте на часточки яблука, приберіть серцевину. На добре розігрітій сковороді з вершковим маслом злегка обсмажте їх, додайте дрібно нарізані або пропущені через землянку зубчики часнику, перемішайте, потримайте на вогні ще буквально пару хвилин і відставте для охолодження.
За бажанням до яблук в процесі обсмажування можна додати зовсім небагато кориці і цукру. Ці, на перший погляд, не поєднуються з м'ясом продукти додадуть страві чудовий аромат і оригінальний присмак.
4) Коли яблука трохи охололи, викладіть їх на відбите м'ясо і акуратно загорніть його в рулет. Закріпити рулет найзручніше щільною ниткою, але можна зробити це і за допомогою зубочисток.
5) Невеликою кількістю розтопленого вершкового масла змастіть зверху вийшов рулет, відправляйте його в духовку на 20-30 хвилин (запікати при 180 градусах).
Такий рулет може використовуватися як гаряча або холодна закуска, чудово підійде не тільки для сімейного меню, але і для святкового столу.
- Індичка - 500 грам (грудка)
- Яблуко - 2 штуки
- Вершкове масло - 2 Ст. Ложки
- Часник - 2 зубчики
2) Поріжте на часточки яблука, приберіть серцевину. На добре розігрітій сковороді з вершковим маслом злегка обсмажте їх, додайте дрібно нарізані або пропущені через землянку зубчики часнику, перемішайте, потримайте на вогні ще буквально пару хвилин і відставте для охолодження.
За бажанням до яблук в процесі обсмажування можна додати зовсім небагато кориці і цукру. Ці, на перший погляд, не поєднуються з м'ясом продукти додадуть страві чудовий аромат і оригінальний присмак.
4) Коли яблука трохи охололи, викладіть їх на відбите м'ясо і акуратно загорніть його в рулет. Закріпити рулет найзручніше щільною ниткою, але можна зробити це і за допомогою зубочисток.
5) Невеликою кількістю розтопленого вершкового масла змастіть зверху вийшов рулет, відправляйте його в духовку на 20-30 хвилин (запікати при 180 градусах).
Такий рулет може використовуватися як гаряча або холодна закуска, чудово підійде не тільки для сімейного меню, але і для святкового столу.