Рулет «мексиканський»
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2
Час приготування: 2 г. 0 хв.
Любіть гостреньке? Тоді вам варто спробувати оригінальний рулет зі пекучої мексиканської начинкою. Швидко, смачно, соковитий, ситно. Приступимо!
Опис приготування:
Якщо хочеться приготувати щось незвичайне, то варто обов'язково спробувати цей простий рецепт рулету"Мексиканський" . Дуже смачне, ситне і соковите блюдо! Готується дуже просто, а головне результат! ароматичний, смачно і незвично! Я поділюся з вами рецептом, як приготувати рулет"Мексиканський" .
- Тортілья - 4 штуки
- Фарш - 350 грам (яловичий)
- Перець гострий - 1-2 штук
- Перецьь солодкий - 0.5 штуки
- Помідор черрі - 6 штук
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Кукурудза - 0.5 банки
- Огірок - 0.5 штуки
- Майонез - За смаком
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком (чорний, червоний)
Підготуйте інгредієнти.
Фарш викладіть на розігріту сковороду, розподіліть і обсмажуйте на середньому вогні.
Лук наріжте півкільцями.
Перецьь солодкий наріжте довгими смужками, перець гострий наріжте кільцями, огірок наріжте соломкою.
Фарсі сіль, поперчіть. Обсмажуйте до готовності.
Лук обсмажте до золотистого кольору в сковороді з додаванням невеликої кількості масла.
Змішайте готовий обсмажений фарш і цибулю.
Викладіть два листа тортильи.
Змастіть їх майонезом.
Викладіть частина обсмаженого фаршу з цибулею.
Зверху викладіть солодкий перець. Посипте гострим перцем.
Посипте нарізаним огірком.
Викладіть зверху частину кукурудзи і нарізані помідори черрі. Для любителів гострого, покладіть кільця гострого перцю.
Закрутіть рулет. Загорніть в харчову плівку, відправте в холодильник за 30-60 хвилин.
Готовий рулет розрізати на дві половинки.
Рулет"Мексиканський" дуже соковитий і апетитний. Смачного!