Розсольник на зиму в банках
(покроковий рецепт з фото)
В цьому році я вирішила зробити розсольник на зиму в банках. А що? Яка буде економія часу. Відкрив банку і зварив чудовий суп. Приєднуйтесь теж. Ось вам рецепт.
Ось вам зовсім простий рецепт розсольнику на зиму в банках. Можна, можливо, звичайно, купити і в магазині, але зроблений самими буде куди смачніше і надійніше. Взимку простіше простого! Хочеться зварити суп - дістаємо розсольник на зиму в банках і додаємо до м'ясного бульйону з картоплею. От і все. Готово. Описую як приготувати розсольник на зиму в банках в домашніх умовах. Смачного!
- Огірок - 3 кілограма (свіжий)
- Цибуля - 1 кілограм
- Морква - 1 кілограм
- Томатна паста - 0, 6 L
- Цукор - 250 грам
- Рослинна олія - 200 мілілітрів
- Крупа перлова - 500 грам
- Сіль - 4 Ст. Ложки
- Оцет - 100 грам
Цибулю чистимо і нарізаємо півкільцями.
Моркву миємо, чистимо і натираємо на тертці.
Перлову крупу добре промити і відварити.
Огірки натерти на тертці або порізати кубиками, кому як подобається.
Змішати морква, цибуля, огірки, сіль, рослинна олія, томатну пасту, цукор. Варити 40 хвилин. Потім додати перлову крупу, варити ще 5 хвилин і додати оцет.
Розкладаємо заготовку в стерильні банки і закочує. Розсольник на зиму готовий!