Рецепт Розсольник на зиму в банках фото

Розсольник на зиму в банках
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Крупи , Перлова крупа
На обід , На вечерю
Заготовки , Консервація
Кількість порцій: 10-12
Час приготування: 1 г. 0 хв.

В цьому році я вирішила зробити розсольник на зиму в банках. А що? Яка буде економія часу. Відкрив банку і зварив чудовий суп. Приєднуйтесь теж. Ось вам рецепт.

Опис приготування:

Ось вам зовсім простий рецепт розсольнику на зиму в банках. Можна, можливо, звичайно, купити і в магазині, але зроблений самими буде куди смачніше і надійніше. Взимку простіше простого! Хочеться зварити суп - дістаємо розсольник на зиму в банках і додаємо до м'ясного бульйону з картоплею. От і все. Готово. Описую як приготувати розсольник на зиму в банках в домашніх умовах. Смачного!

  • Огірок - 3 кілограма (свіжий)
  • Цибуля - 1 кілограм
  • Морква - 1 кілограм
  • Томатна паста - 0, 6 L
  • Цукор - 250 грам
  • Рослинна олія - 200 мілілітрів
  • Крупа перлова - 500 грам
  • Сіль - 4 Ст. Ложки
  • Оцет - 100 грам
розсольник на зиму в банках - фото крок 1
Цибулю чистимо і нарізаємо півкільцями.
розсольник на зиму в банках - фото крок 2
Моркву миємо, чистимо і натираємо на тертці.
розсольник на зиму в банках - фото крок 3
Перлову крупу добре промити і відварити.
розсольник на зиму в банках - фото крок 4
Огірки натерти на тертці або порізати кубиками, кому як подобається.
розсольник на зиму в банках - фото крок 5
Змішати морква, цибуля, огірки, сіль, рослинна олія, томатну пасту, цукор. Варити 40 хвилин. Потім додати перлову крупу, варити ще 5 хвилин і додати оцет.
розсольник на зиму в банках - фото крок 6
Розкладаємо заготовку в стерильні банки і закочує. Розсольник на зиму готовий!

Схожі рецепти