Рецепт Розсольник класичний фото

Розсольник класичний
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
М'ясо, Овочі, Свинина, Огірок
На обід
Супи, Солоне, Розсольник

Розсольник класичний готується на м'ясному бульйоні з перловкою і огірками. Цей незрівнянно смачний суп має багато смачних варіантів, але головне знати класичний, а вже потім можна разнообразнічать.

Розсольник класичний - дуже ситний і густий суп. Він відмінно підходить для холодної пори року. Суп повинен вийде густий, як то кажуть "щоб ложка стояла", але не каша! Перловку можна відварити окремо до готовності і вже тоді додати в суп. Класичний розсольник обов'язково подавайте зі сметаною - це теж обов'язковий елемент. А так, в цілому, рецепт класичного розсольнику досить простий - і ви в цьому можете переконатися самі. Успіхів і приємного апетиту!

  • М'ясо - 500 грам
  • Огірки солені - 3 штуки
  • Розсіл - 0, 5 склянки
  • Перловка - 1 Склянка
  • Картопля - 5-6 штук
  • Морква - 2 штуки
  • Цибуля - 1 штука
  • Масло рослинне - 50-70 мілілітрів
  • Чорний перець горошок - 5 штук
  • Лавровий лист - 3 штуки
розсольник класичний - фото крок 1
М'ясо кладемо в каструлю приблизно на 4 L. Доводимо до кипіння і варимо на повільному вогні, знімаючи піну.
розсольник класичний - фото крок 2
Перловку замочіть заздалегідь, ще з вечора.
розсольник класичний - фото крок 3
Коли піна перестане виділятися, приблизно хвилин через 20 кипіння. Покласти в перлину.
розсольник класичний - фото крок 4
Цибулю дрібно порізати і обсмажити на маслі з тертою морквиною.
розсольник класичний - фото крок 5
Огірки дрібно порізати.
розсольник класичний - фото крок 6
Готове м'ясо дістати з бульйону і порізати на дрібні шматочки.
розсольник класичний - фото крок 7
М'ясо закласти назад в бульйон.
розсольник класичний - фото крок 8
Додати картоплю.
розсольник класичний - фото крок 9
Додати через 20 хвилин цибулю та моркву.
розсольник класичний - фото крок 10
Додати огірки.
розсольник класичний - фото крок 11
Додати спеції і розсіл.
розсольник класичний - фото крок 12
Суп поварити ще 3-5 хвилин. Дати настоятися хвилин двадцять.
розсольник класичний - фото крок 13
Смачного!

Схожі рецепти