Розсольник класичний
(покроковий рецепт з фото)
Розсольник класичний готується на м'ясному бульйоні з перловкою і огірками. Цей незрівнянно смачний суп має багато смачних варіантів, але головне знати класичний, а вже потім можна разнообразнічать.
Розсольник класичний - дуже ситний і густий суп. Він відмінно підходить для холодної пори року. Суп повинен вийде густий, як то кажуть "щоб ложка стояла", але не каша! Перловку можна відварити окремо до готовності і вже тоді додати в суп. Класичний розсольник обов'язково подавайте зі сметаною - це теж обов'язковий елемент. А так, в цілому, рецепт класичного розсольнику досить простий - і ви в цьому можете переконатися самі. Успіхів і приємного апетиту!
- М'ясо - 500 грам
- Огірки солені - 3 штуки
- Розсіл - 0, 5 склянки
- Перловка - 1 Склянка
- Картопля - 5-6 штук
- Морква - 2 штуки
- Цибуля - 1 штука
- Масло рослинне - 50-70 мілілітрів
- Чорний перець горошок - 5 штук
- Лавровий лист - 3 штуки
М'ясо кладемо в каструлю приблизно на 4 L. Доводимо до кипіння і варимо на повільному вогні, знімаючи піну.
Перловку замочіть заздалегідь, ще з вечора.
Коли піна перестане виділятися, приблизно хвилин через 20 кипіння. Покласти в перлину.
Цибулю дрібно порізати і обсмажити на маслі з тертою морквиною.
Огірки дрібно порізати.
Готове м'ясо дістати з бульйону і порізати на дрібні шматочки.
М'ясо закласти назад в бульйон.
Додати картоплю.
Додати через 20 хвилин цибулю та моркву.
Додати огірки.
Додати спеції і розсіл.
Суп поварити ще 3-5 хвилин. Дати настоятися хвилин двадцять.
Смачного!