Розсольник класичний з рисом
(покроковий рецепт з фото)
Що може бути смачніше і ситніше для обіду, ніж тарілка гарячого супу? А якщо його рецепт перевірений часом і має безліч шанувальників, то краще варіанту не знайти. Уважно читайте і готуйте!
Давайте разом пригадаємо про те, як приготувати розсольник класичний з рисом. Є базовий набір продуктів, який дарує всім знайомий і улюблений смак. Тільки хочу уточнити, Варити бульйон можна майже на будь-якому м'ясі чи птиці, так що не бійтеся це міняти. Тільки збережіть всі овочі!
- Курка - 300 грам
- Мал - 100 грам
- Вершкове масло - 30 грам
- Морква - 1 штука
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Картопля - 2 штуки
- Огірок солоний - 2 штуки
- Часник - 2 зубчики
- Кріп - За смаком
- Сіль - За смаком
- Чорний мелений перець - За смаком
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Вода - 2, 5 L
Курку поставте варитися у воді до готовності. Не забувайте знімати пінку.
Очищену цибулю наріжте дрібними кубиками. Морква промийте, Чистий і натрію krupnoy tёrke.
Лук обсмажте в розігрітій олії до прозорості.
Додайте моркву, помішуйте, готуйте ще хвилин 5.
Огірки наріжте кубиками. Відкиньте їх в друшляк, щоб стекла рідина. Потім додайте кубики в сковороду. Смажте пару хвилин.
Тим часом готову курку дістаньте з бульйону. Приберіть кістки, а м'ясо додайте назад. Також всипте промитий рис. Доведіть суп до кипіння, а потім зробіть повільний вогонь.
Потім відправте в бульйон нарізану картоплю.
Додайте в суп засмажку. Перемішайте і продовжуйте варити страву під кришкою.
Окремо зробіть заправку. М'яке вершкове масло перемішайте з подрібненим часником і нарізаним кропом. Надішліть заправку в суп за 2 хвилини до готовності.
Додайте в розсольник сіль і перець за смаком. Смачного!