Рецепт Розсольник класичний з рисом фото

Розсольник класичний з рисом
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Курка, Крупи, Мал
На обід
Супи, Розсольник

Що може бути смачніше і ситніше для обіду, ніж тарілка гарячого супу? А якщо його рецепт перевірений часом і має безліч шанувальників, то краще варіанту не знайти. Уважно читайте і готуйте!

Давайте разом пригадаємо про те, як приготувати розсольник класичний з рисом. Є базовий набір продуктів, який дарує всім знайомий і улюблений смак. Тільки хочу уточнити, Варити бульйон можна майже на будь-якому м'ясі чи птиці, так що не бійтеся це міняти. Тільки збережіть всі овочі!

  • Курка - 300 грам
  • Мал - 100 грам
  • Вершкове масло - 30 грам
  • Морква - 1 штука
  • Ріпчаста цибуля - 1 штука
  • Картопля - 2 штуки
  • Огірок солоний - 2 штуки
  • Часник - 2 зубчики
  • Кріп - За смаком
  • Сіль - За смаком
  • Чорний мелений перець - За смаком
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Вода - 2, 5 L
розсольник класичний з рисом - фото крок 1
Курку поставте варитися у воді до готовності. Не забувайте знімати пінку.
розсольник класичний з рисом - фото крок 2
Очищену цибулю наріжте дрібними кубиками. Морква промийте, Чистий і натрію krupnoy tёrke.
розсольник класичний з рисом - фото крок 3
Лук обсмажте в розігрітій олії до прозорості.
розсольник класичний з рисом - фото крок 4
Додайте моркву, помішуйте, готуйте ще хвилин 5.
розсольник класичний з рисом - фото крок 5
Огірки наріжте кубиками. Відкиньте їх в друшляк, щоб стекла рідина. Потім додайте кубики в сковороду. Смажте пару хвилин.
розсольник класичний з рисом - фото крок 6
Тим часом готову курку дістаньте з бульйону. Приберіть кістки, а м'ясо додайте назад. Також всипте промитий рис. Доведіть суп до кипіння, а потім зробіть повільний вогонь.
розсольник класичний з рисом - фото крок 7
Потім відправте в бульйон нарізану картоплю.
розсольник класичний з рисом - фото крок 8
Додайте в суп засмажку. Перемішайте і продовжуйте варити страву під кришкою.
розсольник класичний з рисом - фото крок 9
Окремо зробіть заправку. М'яке вершкове масло перемішайте з подрібненим часником і нарізаним кропом. Надішліть заправку в суп за 2 хвилини до готовності.
розсольник класичний з рисом - фото крок 10
Додайте в розсольник сіль і перець за смаком. Смачного!

Схожі рецепти