Рецепт Ромштекс зі смаженою картоплею фото

Ромштекс зі смаженою картоплею
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
М'ясо, Овочі, Картопля
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю, На святковий стіл
Гарячі страви, Страви цілком, Ромстекс

Поспішаю поділитися з вами дуже цікавим, простим і апетитним варіантом, як приготувати ромштекс зі смаженою картоплею. Це відмінне повноцінне блюдо, яке вам обов'язково сподобається.

1. Вимийте м'ясо і наріжте середніми по товщині шматочками. В рецепт приготування ромштекс з смаженою картоплею використовуйте нежирну свинину.

2. Викладіть на обробну дошку і відбийте трохи з двох сторін.

3. Посоліть і поперчіть трохи, при бажанні додайте і інші спеції за смаком. Відкладіть поки м'ясо в сторону.

4. Очистіть картопля і наріжте невеликими брусочками.

5. Розігрійте на сковороді рослинне масло і відправте туди картоплю. Смажте на середньому вогні до золотистої скоринки.

6. Збийте в невеликій мисці яйце.

7. На окремій сковороді розігрійте трохи рослинного масла.

8. Кожен шматочок м'яса опускайте в яйце, а потім в панірувальні сухарі.

9. Викладіть свинину на сковороду і смажте з двох сторін до рум'яної.

10. Для 5-7 хвилин до готовності додайте сіль за смаком до картоплі, акуратно перемішайте. Після смаження можна викласти його на паперовий рушник, щоб прибрати залишки масла.

11. Ось такий апетитний ромштекс зі смаженою картоплею в домашніх умовах вийшов. Подавати блюдо до столу можна з овочами або соусом до смаку.

  • Свинина - 400 грам
  • Яйце - 1 штука
  • Панірувальні сухарі - 2-3 Ст. Ложок
  • Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
  • Картопля - 500 грам
  • Сіль - 1 За смаком
  • Перець - 1 За смаком
1. Вимийте м'ясо і наріжте середніми по товщині шматочками. В рецепт приготування ромштекс з смаженою картоплею використовуйте нежирну свинину.

2. Викладіть на обробну дошку і відбийте трохи з двох сторін.

3. Посоліть і поперчіть трохи, при бажанні додайте і інші спеції за смаком. Відкладіть поки м'ясо в сторону.

4. Очистіть картопля і наріжте невеликими брусочками.

5. Розігрійте на сковороді рослинне масло і відправте туди картоплю. Смажте на середньому вогні до золотистої скоринки.

6. Збийте в невеликій мисці яйце.

7. На окремій сковороді розігрійте трохи рослинного масла.

8. Кожен шматочок м'яса опускайте в яйце, а потім в панірувальні сухарі.

9. Викладіть свинину на сковороду і смажте з двох сторін до рум'яної.

10. Для 5-7 хвилин до готовності додайте сіль за смаком до картоплі, акуратно перемішайте. Після смаження можна викласти його на паперовий рушник, щоб прибрати залишки масла.

11. Ось такий апетитний ромштекс зі смаженою картоплею в домашніх умовах вийшов. Подавати блюдо до столу можна з овочами або соусом до смаку.

Схожі рецепти