Ромштекс з картоплею у фритюрі
(покроковий рецепт з фото)
Ділюся класичним рецептом ромштекс з картоплею у фритюрі. Соковите м'ясо в поєднанні з картоплею фрі - улюблене блюдо для багатьох, так що готуйте його і ви для своїх улюблених!
Ділюся ситним і простим рецептом ромштекс з картоплею у фритюрі. Звичайно, здоровою їжею таке блюдо складно назвати, але це настільки смачно і ароматно, що ви навряд чи захочете ще раз повертатися до відвідування ресторанів і закладів громадського харчування, щоб покуштувати чого-небудь м'ясного. Вдома завжди смачніше, переконайтеся в цьому самі!
- Яловичина - 700 грам (спинна частина)
- Картопля - 4-6 штук
- Яйце - 1 штука
- Заголовок для палітурки - 0.5 склянки (можна замінити панірувальними сухарями або пшеничним борошном)
- Спеції - За смаком
- Масло растітеьное - За смаком (для фритюру)
1. М'ясо очищаємо від плівок, на великому вогні обсмажуємо до появи золотистої скоринки.
2. Потім збиваємо яйце і занурюємо в нього кожен шматок. Потім - в борошно. І знову повертаємо м'ясо на сковороду. Спеції додавайте до смаку.
3. Поки м'ясо доходить до потрібної вам ступеня засмажкою, розігріємо масло для фритюру Обсмажуємо картоплю. Сіль - за смаком.
4. От і все! Блюдо готово!