Пиріжки з картоплею і смаженою цибулею
(покроковий рецепт з фото)
Приготувати пиріжки з картоплею та смаженою цибулею в домашніх умовах - дуже просто! Зробимо бездріжджове тісто на кефірі, відваримо картоплю і підсмажити цибулю. Час - і пиріжки готові! Запрошуйте друзів!
Як приготувати пиріжки з картоплею та смаженою цибулею?
1. Борошно просійте в високу миску, додайте сіль, рослинна олія, соду. Потім влийте кефір і викладіть сметану, замісіть тісто. Тісто для пиріжків не повинно липнути до рук. Якщо липне, додайте ще борошна. Покладіть тісто в миску під рушник на півгодини.
2. Цибулю очистіть і наріжте невеликими кубиками.
3. Картоплю очистіть, промийте та відваріть до готовності з сіллю.
4. На середньому вогні в сковороді обсмажте подрібнену цибулю до м'якості.
5. Відварену картоплю зітреш.
6. Картоплю змішайте зі смаженою цибулею.
7. Через півгодини тісто розкачати в ковбаску, розділіть її на рівні шматочки.
8. Насипте на стіл борошна і шматочки розкачайте в коржі.
9. У кожен коржик викладіть півтори ложки начинки, кінець кліпу.
10. На застелене пергаментом деко викладіть пиріжки.
11. Збийте яйце. Змастіть збитим яйцем булочки на деку.
12. Випікайте пиріжки з картоплею та смаженою цибулею духовці, розігрітій до 190-200 градусів, до рум'яного кольору.
Пиріжки з картоплею і смаженою цибулею готові!
Смачного!
- Цибуля - 2-3 штук
- Картопля - 6-8 штук
- Борошно - 4 склянки
- Кисле молоко або кефір - 300 мілілітрів
- Крем - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Яйце - 1 штука
- Розпушувач - 1 Чайна ложка
- Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
1. Борошно просійте в високу миску, додайте сіль, рослинна олія, соду. Потім влийте кефір і викладіть сметану, замісіть тісто. Тісто для пиріжків не повинно липнути до рук. Якщо липне, додайте ще борошна. Покладіть тісто в миску під рушник на півгодини.
2. Цибулю очистіть і наріжте невеликими кубиками.
3. Картоплю очистіть, промийте та відваріть до готовності з сіллю.
4. На середньому вогні в сковороді обсмажте подрібнену цибулю до м'якості.
5. Відварену картоплю зітреш.
6. Картоплю змішайте зі смаженою цибулею.
7. Через півгодини тісто розкачати в ковбаску, розділіть її на рівні шматочки.
8. Насипте на стіл борошна і шматочки розкачайте в коржі.
9. У кожен коржик викладіть півтори ложки начинки, кінець кліпу.
10. На застелене пергаментом деко викладіть пиріжки.
11. Збийте яйце. Змастіть збитим яйцем булочки на деку.
12. Випікайте пиріжки з картоплею та смаженою цибулею духовці, розігрітій до 190-200 градусів, до рум'яного кольору.
Пиріжки з картоплею і смаженою цибулею готові!
Смачного!