Рецепт Пиріжки з картоплею і смаженою цибулею фото

Пиріжки з картоплею і смаженою цибулею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Картопля , Цибуля
Пісні страви
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Випічка , Пиріжки
Кількість порцій: 8
Час приготування: 2 г. 0 хв.

Приготувати пиріжки з картоплею та смаженою цибулею в домашніх умовах - дуже просто! Зробимо бездріжджове тісто на кефірі, відваримо картоплю і підсмажити цибулю. Час - і пиріжки готові! Запрошуйте друзів!

Опис приготування:

Як приготувати пиріжки з картоплею та смаженою цибулею?

1. Борошно просійте в високу миску, додайте сіль, рослинна олія, соду. Потім влийте кефір і викладіть сметану, замісіть тісто. Тісто для пиріжків не повинно липнути до рук. Якщо липне, додайте ще борошна. Покладіть тісто в миску під рушник на півгодини.

2. Цибулю очистіть і наріжте невеликими кубиками.

3. Картоплю очистіть, промийте та відваріть до готовності з сіллю.

4. На середньому вогні в сковороді обсмажте подрібнену цибулю до м'якості.

5. Відварену картоплю зітреш.

6. Картоплю змішайте зі смаженою цибулею.

7. Через півгодини тісто розкачати в ковбаску, розділіть її на рівні шматочки.

8. Насипте на стіл борошна і шматочки розкачайте в коржі.

9. У кожен коржик викладіть півтори ложки начинки, кінець кліпу.

10. На застелене пергаментом деко викладіть пиріжки.

11. Збийте яйце. Змастіть збитим яйцем булочки на деку.

12. Випікайте пиріжки з картоплею та смаженою цибулею духовці, розігрітій до 190-200 градусів, до рум'яного кольору.

Пиріжки з картоплею і смаженою цибулею готові!

Смачного!

  • Цибуля - 2-3 штук
  • Картопля - 6-8 штук
  • Борошно - 4 склянки
  • Кисле молоко або кефір - 300 мілілітрів
  • Крем - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
  • Яйце - 1 штука
  • Розпушувач - 1 Чайна ложка
  • Масло рослинне - 3 Ст. Ложки
Як приготувати пиріжки з картоплею та смаженою цибулею?

1. Борошно просійте в високу миску, додайте сіль, рослинна олія, соду. Потім влийте кефір і викладіть сметану, замісіть тісто. Тісто для пиріжків не повинно липнути до рук. Якщо липне, додайте ще борошна. Покладіть тісто в миску під рушник на півгодини.

2. Цибулю очистіть і наріжте невеликими кубиками.

3. Картоплю очистіть, промийте та відваріть до готовності з сіллю.

4. На середньому вогні в сковороді обсмажте подрібнену цибулю до м'якості.

5. Відварену картоплю зітреш.

6. Картоплю змішайте зі смаженою цибулею.

7. Через півгодини тісто розкачати в ковбаску, розділіть її на рівні шматочки.

8. Насипте на стіл борошна і шматочки розкачайте в коржі.

9. У кожен коржик викладіть півтори ложки начинки, кінець кліпу.

10. На застелене пергаментом деко викладіть пиріжки.

11. Збийте яйце. Змастіть збитим яйцем булочки на деку.

12. Випікайте пиріжки з картоплею та смаженою цибулею духовці, розігрітій до 190-200 градусів, до рум'яного кольору.

Пиріжки з картоплею і смаженою цибулею готові!

Смачного!

Схожі рецепти