YOка зі смаженою картоплею
(покроковий рецепт з фото)
Урізноманітнити меню сніданку або ситного перекусу пропоную ось цим приголомшливим блюдом. Апетитна коржик з омлетом і картоплею всередині - це неймовірно смачно і зовсім нескладно. Рекомендую!
Поспішаю поділитися з вами покроковими рекомендаціями, як приготувати еку зі смаженою картоплею. Хочу відразу сказати, що дуже зручно використовувати в цій страві вже готову картоплю (залишився після вечері, наприклад). Що стосується спецій і інших добавок, то тут ви цілком можете експериментувати. Я рекомендую додавати сир і сіль, цього цілком достатньо, щоб вийшло відмінне блюдо.
- Лаваш - 1/2 штуки
- Яйце - 1 штука
- Молоко - 2 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Сир - За смаком
- Картопля - 50 грам
- Сіль і спеції - За смаком
1. Ось такий досить простий набір інгредієнтів потрібно мати під рукою.
2. У невелику мисочку вбийте яйце. Додайте молоко і сіль, збийте до однорідності.
3. Сковороду змажте як слід вершковим маслом. Викладіть акуратно лаваш, розрівняйте.
4. Невеликий шматочок сиру наріжте дрібними кубиками або натріть на тертці.
5. На лаваш вилийте яйце.
6. Викладіть сир.
7. І смажену картопельку.
8. Акуратно згорніть і поставте на вогонь.
9. Смажте на середньому вогні з двох сторін до рум'яної.
Смачного!
Смачного!