Рецепт YOка зі смаженою картоплею фото

YOка зі смаженою картоплею
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі, Картопля, Яйця, Лаваш
ПП рецепти
На полуденок, На сніданок
Випічка

Урізноманітнити меню сніданку або ситного перекусу пропоную ось цим приголомшливим блюдом. Апетитна коржик з омлетом і картоплею всередині - це неймовірно смачно і зовсім нескладно. Рекомендую!

Поспішаю поділитися з вами покроковими рекомендаціями, як приготувати еку зі смаженою картоплею. Хочу відразу сказати, що дуже зручно використовувати в цій страві вже готову картоплю (залишився після вечері, наприклад). Що стосується спецій і інших добавок, то тут ви цілком можете експериментувати. Я рекомендую додавати сир і сіль, цього цілком достатньо, щоб вийшло відмінне блюдо.

  • Лаваш - 1/2 штуки
  • Яйце - 1 штука
  • Молоко - 2 Ст. Ложки
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Сир - За смаком
  • Картопля - 50 грам
  • Сіль і спеції - За смаком
YOка зі смаженою картоплею - фото крок 1
1. Ось такий досить простий набір інгредієнтів потрібно мати під рукою.
YOка зі смаженою картоплею - фото крок 2
2. У невелику мисочку вбийте яйце. Додайте молоко і сіль, збийте до однорідності.
YOка зі смаженою картоплею - фото крок 3
3. Сковороду змажте як слід вершковим маслом. Викладіть акуратно лаваш, розрівняйте.
YOка зі смаженою картоплею - фото крок 4
4. Невеликий шматочок сиру наріжте дрібними кубиками або натріть на тертці.
YOка зі смаженою картоплею - фото крок 5
5. На лаваш вилийте яйце.
YOка зі смаженою картоплею - фото крок 6
6. Викладіть сир.
YOка зі смаженою картоплею - фото крок 7
7. І смажену картопельку.
YOка зі смаженою картоплею - фото крок 8
8. Акуратно згорніть і поставте на вогонь.
YOка зі смаженою картоплею - фото крок 9
9. Смажте на середньому вогні з двох сторін до рум'яної.
Смачного!

Схожі рецепти