Рецепт YOка з сиром фото

YOка з сиром
(покроковий рецепт з фото)

Вірменська кухня , Кавказька кухня
Молочні продукти, Сир, Лаваш
ПП рецепти
На полуденок, На сніданок

YOка з сиром для тих, хто любить прості, швидкі і ситні перекуси. Обов'язково спробуйте приготувати в домашніх умовах. Хрусткий лаваш і ніжна начинка - це прекрасний варіант на швидку руку.

Традиційно, еку готують розбиваючи яйце відразу на лаваш. Але мені зручніше варіант змазування пензликом, щоб не пошкодити лист. Якщо ви використовуєте пресноватим сир, обов'язково посоліть начинку. Також можна додати трохи меленого перцю. Подавати закуску до столу можна як теплою, так і холодної.

  • Лаваш - 1 штука
  • Яйце - 1 штука
  • Сир - 50 грам
  • Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
YOка з сиром - фото крок 1
Підготуйте інгредієнти.
YOка з сиром - фото крок 2
Наріжте лаваш на 3-4 частини, в залежності від розміру.
YOка з сиром - фото крок 3
Змастіть лаваш збитим яйцем.
YOка з сиром - фото крок 4
Присипте тертим сиром. Посоліть і поперчіть за смаком.
YOка з сиром - фото крок 5
Поверніть трикутником.
YOка з сиром - фото крок 6
Викладіть лаваш швом вниз на сковороду з розтопленим вершковим маслом.
YOка з сиром - фото крок 7
Смажте з двох сторін на середньому вогні до рум'яності.
YOка з сиром - фото крок 8
YOка з сиром готова. Смачного!

Схожі рецепти