YOка з сиром
(покроковий рецепт з фото)
YOка з сиром для тих, хто любить прості, швидкі і ситні перекуси. Обов'язково спробуйте приготувати в домашніх умовах. Хрусткий лаваш і ніжна начинка - це прекрасний варіант на швидку руку.
Традиційно, еку готують розбиваючи яйце відразу на лаваш. Але мені зручніше варіант змазування пензликом, щоб не пошкодити лист. Якщо ви використовуєте пресноватим сир, обов'язково посоліть начинку. Також можна додати трохи меленого перцю. Подавати закуску до столу можна як теплою, так і холодної.
- Лаваш - 1 штука
- Яйце - 1 штука
- Сир - 50 грам
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
Підготуйте інгредієнти.
Наріжте лаваш на 3-4 частини, в залежності від розміру.
Змастіть лаваш збитим яйцем.
Присипте тертим сиром. Посоліть і поперчіть за смаком.
Поверніть трикутником.
Викладіть лаваш швом вниз на сковороду з розтопленим вершковим маслом.
Смажте з двох сторін на середньому вогні до рум'яності.
YOка з сиром готова. Смачного!