Роли з млинців
(покроковий рецепт з фото)
Якщо традиційні начинки і подача млинців вже злегка набридли, хочеться чогось новенького, тоді чому б не спробувати повторити цей цікавий і нереально апетитний рецепт в домашніх умовах?
Сам процес, як приготувати роли з млинців, не можна назвати надто складним, проте постаратися доведеться. Тісто робиться не зовсім класичним шляхом, але, повірте, воно коштує всіх зусиль. В якості начинки в роли ви можете використовувати не тільки персики, але і будь-які інші ягоди або фрукти за смаком. Шоколадна глазур - приємна особливість, але не завжди обов'язкова, ви цілком можете подавати роли відразу до столу.
- Цукор - 0.5 склянки
- Молоко - 1 Склянка
- Борошно - 100 грам
- Шоколад - 100 грам(+ для глазурі за бажанням)
- Яйце - 3 штуки
- Сіль і сода - 1 щіпка
- Какао - 1 Ст. Ложка
- Рослинна олія - 5 Ст. Ложок
- Сир - 0.5 кілограма
- Консервовані персики - 6-7 штук
1. Для початку відокремте жовтки від білків. Останні поставте поки в холодильник. У глибоку миску з жовтками додайте цукор і збийте до однорідності. Влийте рослинне масло, додайте сіль.
2. Молоко влийте в невелику каструлю, додайте шоколад і поставте на вогонь. Помішуйте, поки шоколад повністю не розтопиться. Після влийте шоколадне молоко тонкою цівкою в мисочку з жовтками, постійно збиваючи.
3. Борошно з какао і содою просійте і всипте в кілька прийомів. Ретельно перемішайте, щоб не утворилися грудочки.
4. До білків додайте дрібку солі і збийте до ось таких щільних піків. Викладіть в тісто і акуратно перемішайте.
5. Testo майже. Тепер як слід розігрійте сковороду і виливайте тісто невеликими порціями, щоб вийшли тонкі млинці.
6. Обсмажте млинці з обох сторін. Ось така приголомшлива випічка виходить в результаті.
7. Для приготування начинки протріть через сито або збийте блендером сир. Можна використовувати сирну масу, щоб начинка була ніжніше. Наріжте персики тонкими смужками. Трохи персиків можна подрібнити в пюре і додати в сир.
8. Залишилася справа за малим: викладіть сирну начинку тонким шаром і розмістіть персики біля краю млинчика.
9. Акуратно згорніть все млинці з начинкою рулетиками.
10. Тепер бажано відправити млинці в холодильник, щоб вони трохи застигли. А далі гострим ножем наріжте рулети на порційні шматочки.
11. Вони вже прекрасні, але при бажанні ви можете розтопити шоколад на водяній бані і акуратно занурити в нього роли, щоб отримати апетитну глазур. Після цього треба дати застигнути глазурі в холодильнику і тільки потім подавати ласощі до столу.