Рецепт Апельсиновий соус до млинців фото

Апельсиновий соус до млинців
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Фрукти, Апельсин
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Соуси

Такий соус подають до спеціальних французьким млинців «Креп Сюзет». Це солодкі млинці, які обсмажують до хрускоту. Ці чудові млинці з апельсиновим соусом викличуть захоплення і всіх ваших близьких.

Кількість порцій: 4
  • Апельсин - 2 штуки
  • Цукор - 50 грам
  • Крохмаль картопляний - 5 грам
  • Вершкове масло - 30 грам
  • Коньяк - 50 мілілітрів
апельсиновий соус до млинців - фото крок 1
1. Для соусу треба зняти цедру з двох апельсинів. Тепер з м'якоті вичавити сік.
апельсиновий соус до млинців - фото крок 2
2. Щоб соус приготувати правильно, вам потрібна буде тефлонова сковорода. Всипте цукор в суху сковороду і поставте на вогонь. Коли цукор закарамелізіруется, покласти в сковорідку вершкове масло і змішати з цукром.
апельсиновий соус до млинців - фото крок 3
3. Коли цукор досить перемішається з маслом, покладіть туди цедру апельсина і добре перемішайте.
апельсиновий соус до млинців - фото крок 4
4. В окремому посуді змішати апельсиновий сік з коньяком. Покласти туди крохмаль і добре перемішати до однорідності. Влити цю суміш в сковорідку. Зменшіть вогонь і, не перестаючи заважати, варіть до легкого загустіння. Це займе близько 5 хвилин. Тепер можна млинчики покласти в соус і трохи їх потім у соусі. Після цього млинці викладаються на порційні тарілочки і поливаються залишками соусу.

Схожі рецепти