Рецепт Апельсиновий соус до млинців фото

Апельсиновий соус до млинців
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Фрукти , Апельсин
Вегетаріанське харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Соуси
Час приготування: 20 хв.

Такий соус подають до спеціальних французьким млинців «Креп Сюзет». Це солодкі млинці, які обсмажують до хрускоту. Ці чудові млинці з апельсиновим соусом викличуть захоплення і всіх ваших близьких.

Кількість порцій: 4
  • Апельсин - 2 штуки
  • Цукор - 50 грам
  • Крохмаль картопляний - 5 грам
  • Вершкове масло - 30 грам
  • Коньяк - 50 мілілітрів
апельсиновий соус до млинців - фото крок 1
1. Для соусу треба зняти цедру з двох апельсинів. Тепер з м'якоті вичавити сік.
апельсиновий соус до млинців - фото крок 2
2. Щоб соус приготувати правильно, вам потрібна буде тефлонова сковорода. Всипте цукор в суху сковороду і поставте на вогонь. Коли цукор закарамелізіруется, покласти в сковорідку вершкове масло і змішати з цукром.
апельсиновий соус до млинців - фото крок 3
3. Коли цукор досить перемішається з маслом, покладіть туди цедру апельсина і добре перемішайте.
апельсиновий соус до млинців - фото крок 4
4. В окремому посуді змішати апельсиновий сік з коньяком. Покласти туди крохмаль і добре перемішати до однорідності. Влити цю суміш в сковорідку. Зменшіть вогонь і, не перестаючи заважати, варіть до легкого загустіння. Це займе близько 5 хвилин. Тепер можна млинчики покласти в соус і трохи їх потім у соусі. Після цього млинці викладаються на порційні тарілочки і поливаються залишками соусу.

Схожі рецепти