Рецепт Апельсиновий соус фото

Апельсиновий соус
(покроковий рецепт з фото)

Французька кухня
Фрукти, Апельсин
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На швидку руку
Соуси

У цьому рецепті я розповім Вам, як приготувати апельсиновий соус. Готується соус просто і швидко, з мінімумом інгредієнтів, а аромат має чарівний.

Такий соус просто чудово підходить до млинців, oladiyam, сирним запіканок, сирників, а можна просто є його вприкуску з чаєм! З яскравих насичених апельсиновим смаком, він не залишить вас байдужим. Зменшіть кількість цукру і такий соус підійде до м'яса, рибі, птиці, салат. Неодмінно спробуйте!

  • Апельсин - 1 Склянка (великий)
  • Цукор - 3 Ст. Ложки
  • Крохмаль - 1 Чайна ложка
  • Вершкове масло - 30 грам
апельсиновий соус - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
апельсиновий соус - фото крок 2
У сотейник або невелику каструльку насипте цукор і крохмаль.
апельсиновий соус - фото крок 3
Апельсин ретельно помийте, натріть на дрібній тертці цедру і вичавіть сік. Додайте сік до сухих інгредієнтів, у мене вийшло 120 мл.
апельсиновий соус - фото крок 4
Додайте сюди ж всю зняту цедру.
апельсиновий соус - фото крок 5
Поставте вміст на плиту і на невеликому вогні варите протягом приблизно 3 хвилин, безперервно помішуючи. Як тільки соус загусне, прибирайте його з вогню.
апельсиновий соус - фото крок 6
У гарячий соус додайте шматочок вершкового масла.
апельсиновий соус - фото крок 7
Перемішайте до повного його розчинення. Перекладіть готовий апельсиновий соус в соусник і дайте повністю охолонути.
апельсиновий соус - фото крок 8
Використовуйте в міру потреби. Смачного!

Схожі рецепти