Рогалики з вишневим конфітюром
(покроковий рецепт з фото)
Це печиво дуже смачне, ніжне і розсипчасте. Єдиний його мінус - це те, що вони дуже швидко з'їдаються. Рогалики дуже смачні з молоком, чаєм або компотом. Спробуйте!
Для приготування такого печива можна використовувати конфітюр будь-якого смаку, але головне, що він повинен бути термостійкий. Інакше він просто витече. А майонез для тесту найкраще використовувати саме з лимонним соком. Для печива він підходить найкраще. Пригощайтеся!
- Майонез - 100 грам
- Яйце - 2 штуки
- Вершкове масло - 150 грам
- Борошно - 300 грам
- Цукрова пудра - 100 грам
- Джем - 200 грам
Майонез з'єднайте з цукровою пудрою.
Додайте м'яке вершкове масло і борошно. Замісити еластичне пісочне тісто.
Тісто розкачати в коло і розрізати вздовж кілька разів. На широку частину кожного шматочка викладіть трохи вишневого конфітюру.
Сформуйте рогалики.
Викладіть на деко для випічки і поставте в духовку, розігріту до 200 градусів, з 15 хвилин.
Викладіть на деко для випічки і поставте в духовку, розігріту до 200 градусів, з 15 хвилин.
Готове печиво трохи остудіть і угощайтесь.
Приємного чаювання!
Приємного чаювання!