Рецепт Рогалики з вишневим конфітюром фото

Рогалики з вишневим конфітюром
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Тісто
Вегетаріанське харчування, Пісні страви
На полуденок
Випічка, Солодке, Рогалики

Це печиво дуже смачне, ніжне і розсипчасте. Єдиний його мінус - це те, що вони дуже швидко з'їдаються. Рогалики дуже смачні з молоком, чаєм або компотом. Спробуйте!

Для приготування такого печива можна використовувати конфітюр будь-якого смаку, але головне, що він повинен бути термостійкий. Інакше він просто витече. А майонез для тесту найкраще використовувати саме з лимонним соком. Для печива він підходить найкраще. Пригощайтеся!

  • Майонез - 100 грам
  • Яйце - 2 штуки
  • Вершкове масло - 150 грам
  • Борошно - 300 грам
  • Цукрова пудра - 100 грам
  • Джем - 200 грам
рогалики з вишневим конфітюром - фото крок 1
Майонез з'єднайте з цукровою пудрою.
рогалики з вишневим конфітюром - фото крок 2
Додайте м'яке вершкове масло і борошно. Замісити еластичне пісочне тісто.
рогалики з вишневим конфітюром - фото крок 3
Тісто розкачати в коло і розрізати вздовж кілька разів. На широку частину кожного шматочка викладіть трохи вишневого конфітюру.
рогалики з вишневим конфітюром - фото крок 4
Сформуйте рогалики.
Викладіть на деко для випічки і поставте в духовку, розігріту до 200 градусів, з 15 хвилин.
рогалики з вишневим конфітюром - фото крок 5
Готове печиво трохи остудіть і угощайтесь.
Приємного чаювання!

Схожі рецепти