Різотто з рисом «Arborio» в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Якщо поруч з вами немає плити, але є мультиварка - приготуйте в ній чудове різотто з куркою. Блюдо виходить дуже ситним і апетитним! До столу подається гарячим.
Про те як приготувати різотто з рисом "арбор" в мультиварці в домашніх умовах ви можете дізнатися, уважно переглянувши даний рецепт. Хочеться додати, що різотто дуже добре поєднується з сиром "пармезан" . Якщо у вас є такий сир, просто присипте їм ще гаряче блюдо, буде смачніше! Гарного дня!
- Рис "арбор" - 250 грам
- Куряче філе - 300 грам
- Бульйон курячий - 500 мілілітрів
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Масло оливкове - 30 мілілітрів
- Вино біле сухе - 150 мілілітрів
- Базилік сушений - 1 Чайна ложка
- Вершки - 100 мілілітрів
- Перець - За смаком
- Сіль - За смаком
- Петрушка сушена - 1 Чайна ложка
Цибулю чистимо і дрібно нарізаємо.
Куряче філе промиваємо і ріжемо кубиками.
Виставляємо на мультиварці режим "жарка" з 15 хвилин. Вливаємо олію і додаємо цибулю, готуємо його 5-7 хвилин до прозорості, помішуючи.
Засипаємо в мультиварку рис і перемішуємо.
Вливаємо біле вино, продовжуємо готувати до повного його випаровування.
Тепер виставляємо програму "гасіння" з 30 хвилин. Продовжуємо готувати, поступово вливаючи бульйон (невеликими порціями).
Через деякий час, коли рис трохи розбухне, додаємо куряче філе і зелень.
Коли рис вже буде готовий, вливаємо вершки. Додайте сіль і перець за смаком.
Смачного!