Рецепт Різотто з грибами в мультиварці фото

Різотто з грибами в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Крупи , Мал
Пісні страви
На обід , На вечерю , Романтична вечеря , Святковий обід
Гарячі страви , Різотто
Кількість порцій: 3
Час приготування: 1 г. 20 хв.

Це дуже смачне блюдо з рису з ароматними грибочками стане прикрасою будь-якого столу! Приготуйте різотто з грибами в мультиварці і влаштуйте невелике свято в італійському стилі у себе вдома!

Опис приготування:

Так вже вийшло, що в цьому році вдалося засушити досить багато грибів, плюс чоловік приніс додому свіжі лисички, і вирішено було приготувати що-небудь смачненьке, так і з'явився цей простий рецепт різотто з грибами в мультиварці. Грибочки можете тут використовувати абсолютно будь-які, так само на свій розсуд додайте моркву або інші овочі - смаку це точно не зашкодить. В іншому все як у звичайному різотто, тільки тут я не додавала вино, так як вдома його не виявилося. Але і без нього вийшло неймовірно смачно, так що якщо у вас є мультиварка, то я із задоволенням поділюся з вами своїм рецептом і розповім, як приготувати різотто з грибами в мультиварці.

  • Рис арборіо - 300 грам
  • Лісіцкі - 200 грам
  • Гриби сушені - 20 грам
  • Масло рослинне або вершкове - 50 грам
  • Вода або овочевий бульйон - 600 мілілітрів
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Сир твердий - 30 грам
  • Кріп свіжий - 20 грам
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Сіль - За смаком
різотто з грибами в мультиварці - фото крок 1
Для початку нам, звичайно ж, необхідно замочити сушені гриби у воді приблизно на 30-40 хвилин. Потім нарізаємо їх на невеликі шматочки.
різотто з грибами в мультиварці - фото крок 2
В мультиварці встановлюємо режим"випічка" і час 20 хвилин, викладаємо в чашу вершкове масло і обсмажуємо на ньому промиті і очищені лисички, перекладаємо їх в миску.
різотто з грибами в мультиварці - фото крок 3
Тепер знову ж в режимі"випічка" встановлюємо час 30 хвилин. У чашу викладаємо нарізаний дрібними кубиками цибулю, смажимо під закритою кришкою 9 хвилин.
різотто з грибами в мультиварці - фото крок 4
Потім відкриваємо мультиварку і викладаємо до цибулі рис, перемішуємо, кришку закриваємо і смажимо все ще 6 хвилин.
різотто з грибами в мультиварці - фото крок 5
Через 6 хвилин нам необхідно викласти в мультиварку сушені гриби, кріп, залити гарячу воду або бульйон, посолити, поперчити. Перемішуємо всі інгредієнти пару хвилин, потім закриваємо кришку і готуємо різотто до закінчення програми. Потім ми викладаємо в мультиварку обсмажені лисички і тертий сир, перемішуємо і даємо пару хвилин настоятися. Тепер різотто можна подавати до столу. Смачного!

Схожі рецепти