Різотто з грибами в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Це дуже смачне блюдо з рису з ароматними грибочками стане прикрасою будь-якого столу! Приготуйте різотто з грибами в мультиварці і влаштуйте невелике свято в італійському стилі у себе вдома!
Так вже вийшло, що в цьому році вдалося засушити досить багато грибів, плюс чоловік приніс додому свіжі лисички, і вирішено було приготувати що-небудь смачненьке, так і з'явився цей простий рецепт різотто з грибами в мультиварці. Грибочки можете тут використовувати абсолютно будь-які, так само на свій розсуд додайте моркву або інші овочі - смаку це точно не зашкодить. В іншому все як у звичайному різотто, тільки тут я не додавала вино, так як вдома його не виявилося. Але і без нього вийшло неймовірно смачно, так що якщо у вас є мультиварка, то я із задоволенням поділюся з вами своїм рецептом і розповім, як приготувати різотто з грибами в мультиварці.
- Рис арборіо - 300 грам
- Лісіцкі - 200 грам
- Гриби сушені - 20 грам
- Масло рослинне або вершкове - 50 грам
- Вода або овочевий бульйон - 600 мілілітрів
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Сир твердий - 30 грам
- Кріп свіжий - 20 грам
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком