Рецепт Різотто класичний з грибами фото

Різотто класичний з грибами
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня
Крупи, Гриби, Мал, Печериці
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, На швидку руку
Гарячі страви, Різотто

Подивіться, як приготувати різотто класичний з грибами. Це вегетаріанський варіант з овочами, печерицями, овочевим бульйоном. Технологія класична, приготування швидке і просте.

Подавайте різотто гарячим. Якщо вам не подобається рис в стані альденте, то вимкніть вогонь і дайте постояти блюду під кришкою хвилин 5-7, потім подавайте з тертим пармезаном.

Для веганскої варіанти пармезан замініть перетертими кешью з часниковим порошком і сіллю.

  • Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука (близько 90 г)
  • Сіль - 0, 5 чайних ложки
  • Рис для різотто - 300 грам
  • Печериці - 300 грам
  • Калі - 150 грам
  • Бульйон овочевий - 750 мілілітрів
  • Вино біле сухе - 120 мілілітрів
  • Пармезан тертий - За смаком
різотто класичний з грибами - фото крок 1
Підготуйте всі продукти.
різотто класичний з грибами - фото крок 2
На ложці олії обсмажте подрібнену цибулю до золотистого, додайте рис і ще ложку масла, обсмажте хвилин 5.
різотто класичний з грибами - фото крок 3
Додайте порізану капусту калі і гриби часточками. Наполягати відвар і вино, Тушіте 7 хвилин під закритою кришкою.
різотто класичний з грибами - фото крок 4
Спробуйте рис, він повинен бути трохи в'язким і мінімально недовареним, Aldente.

Схожі рецепти