Різотто класичний з грибами
(покроковий рецепт з фото)
Подивіться, як приготувати різотто класичний з грибами. Це вегетаріанський варіант з овочами, печерицями, овочевим бульйоном. Технологія класична, приготування швидке і просте.
Подавайте різотто гарячим. Якщо вам не подобається рис в стані альденте, то вимкніть вогонь і дайте постояти блюду під кришкою хвилин 5-7, потім подавайте з тертим пармезаном.
Для веганскої варіанти пармезан замініть перетертими кешью з часниковим порошком і сіллю.
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Цибуля ріпчаста - 1 штука (близько 90 г)
- Сіль - 0, 5 чайних ложки
- Рис для різотто - 300 грам
- Печериці - 300 грам
- Калі - 150 грам
- Бульйон овочевий - 750 мілілітрів
- Вино біле сухе - 120 мілілітрів
- Пармезан тертий - За смаком
Підготуйте всі продукти.
На ложці олії обсмажте подрібнену цибулю до золотистого, додайте рис і ще ложку масла, обсмажте хвилин 5.
Додайте порізану капусту калі і гриби часточками. Наполягати відвар і вино, Тушіте 7 хвилин під закритою кришкою.
Спробуйте рис, він повинен бути трохи в'язким і мінімально недовареним, Aldente.