Різотто з куркою в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 3-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Приготоване в мультиварці різотто виходить смачним і насиченим. Головне - правильно підібрати сорт рису і слідувати покрокової інструкції приготування. Ідеальне блюдо для сімейної вечері!
Опис приготування:
До вашої уваги - простий рецепт приготування різотто з куркою в мультиварці. Спершу обсмажуються овочі, потім додається м'ясо і рис. Після чого вливається бульйон і різотто готується ще 35-40 хвилин. Готову страву подається до столу зі свіжими овочами і хлібом. Хай щастить!
- Мал - 1 Склянка
- Бульйон - 2 склянки
- Куряче філе - 1 штука
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Морква - 1 штука
- Часник - 1 штука
- Спеції - За смаком
- Сіль - За смаком
Вливаємо олію в чашу мультиварки, виставляємо режим"Жарка овочів" і викладаємо подрібнений часник. Готуємо до золотистого кольору.
Додаємо подрібнену цибулю.
Додаємо також терту моркву, готуємо разом 10 хвилин.
До обсмаженою овочам додайте порізане середніми шматочками куряче філе. Готуємо в режимі"Жарка м'яса" до повної готовності філе, 12-15 хвилин.
Додаємо промитий рис, перемішуємо. Вливаємо теплий бульйон, додаємо спеції. Ще раз ретельно перемішуємо. Готуємо в режимі"Рис" 35 хвилин.
Після закінчення програми залишаємо різотто настоюватися в чаші 10 хвилин при включеному режимі"Підігрів" .
Смачного!