Рецепт Різотто з кабачками фото

Різотто з кабачками
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Овочі, Крупи, Кабачок, Мал
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Різотто

Таке різотто підійде для тих, хто не вживає м'ясо. Рецепт цілком можна вважати вегетаріанським. Різотто готується з рису "арбор", кабачків, цибулі та спецій. Оптимально підходить на обід або вечерю.

До вашої уваги - простий рецепт приготування різотто з кабачками. На оливковій олії обсмажують цибулю, потім додається рис і вливається половина бульйону. Як тільки рис "впорається" з рідиною, додаємо кабачки і продовжуємо вливати бульйон (після того, як Poľovnícka). Готове різотто присипаємо тертим сиром. Гарного вам дня!

  • Рис "арбор" - 200 грам
  • Бульйон курячий - 2 склянки
  • Масло оливкове - 3-4 Ст. Ложок
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Часник - 1 зубчик
  • Кабачки - 4 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Сир "пармезан" - За смаком
різотто з кабачками - фото крок 1
На оливковій олії обсмажуємо 1-2 хвилини роздавлений часник, потім видаляємо його зі сковороди. Додаємо подрібнену цибулю, roza_ker 1-2 хвилини і засипаємо рис. Через пару хвилин вливаємо половину бульйону, готуємо до випаровування рідини.
різотто з кабачками - фото крок 2
Кабачок нарізаємо кубиками.
різотто з кабачками - фото крок 3
Поступово вливаємо бульйон і додаємо кабачки. Постійно помішувати, рис повинен встигати вбирати рідину. Сіль і перець за смаком.
різотто з кабачками - фото крок 4
Готове різотто присипаємо тертим сиром. Смачного!

Схожі рецепти