Рецепт Різотто з кабачками фото

Різотто з кабачками
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Овочі , Крупи , Кабачок , Мал
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Різотто
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Таке різотто підійде для тих, хто не вживає м'ясо. Рецепт цілком можна вважати вегетаріанським. Різотто готується з рису"Арбор" , кабачків, цибулі та спецій. Оптимально підходить на обід або вечерю.

Опис приготування:

До вашої уваги - простий рецепт приготування різотто з кабачками. На оливковій олії обсмажують цибулю, потім додається рис і вливається половина бульйону. Як тільки рис"впорається" з рідиною, додаємо кабачки і продовжуємо вливати бульйон (після того, як Poľovnícka). Готове різотто присипаємо тертим сиром. Гарного вам дня!

  • Рис"Арбор" - 200 грам
  • Бульйон курячий - 2 склянки
  • Масло оливкове - 3-4 Ст. Ложок
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Часник - 1 зубчик
  • Кабачки - 4 штуки
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
  • Сир"Пармезан" - За смаком
різотто з кабачками - фото крок 1
На оливковій олії обсмажуємо 1-2 хвилини роздавлений часник, потім видаляємо його зі сковороди. Додаємо подрібнену цибулю, roza_ker 1-2 хвилини і засипаємо рис. Через пару хвилин вливаємо половину бульйону, готуємо до випаровування рідини.
різотто з кабачками - фото крок 2
Кабачок нарізаємо кубиками.
різотто з кабачками - фото крок 3
Поступово вливаємо бульйон і додаємо кабачки. Постійно помішувати, рис повинен встигати вбирати рідину. Сіль і перець за смаком.
різотто з кабачками - фото крок 4
Готове різотто присипаємо тертим сиром. Смачного!

Схожі рецепти