Різотто з кабачками
(покроковий рецепт з фото)
Кількість порцій: 2-3
Час приготування: 1 г. 0 хв.
Таке різотто підійде для тих, хто не вживає м'ясо. Рецепт цілком можна вважати вегетаріанським. Різотто готується з рису"Арбор" , кабачків, цибулі та спецій. Оптимально підходить на обід або вечерю.
Опис приготування:
До вашої уваги - простий рецепт приготування різотто з кабачками. На оливковій олії обсмажують цибулю, потім додається рис і вливається половина бульйону. Як тільки рис"впорається" з рідиною, додаємо кабачки і продовжуємо вливати бульйон (після того, як Poľovnícka). Готове різотто присипаємо тертим сиром. Гарного вам дня!
- Рис"Арбор" - 200 грам
- Бульйон курячий - 2 склянки
- Масло оливкове - 3-4 Ст. Ложок
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Кабачки - 4 штуки
- Сіль - За смаком
- Перець - За смаком
- Сир"Пармезан" - За смаком
На оливковій олії обсмажуємо 1-2 хвилини роздавлений часник, потім видаляємо його зі сковороди. Додаємо подрібнену цибулю, roza_ker 1-2 хвилини і засипаємо рис. Через пару хвилин вливаємо половину бульйону, готуємо до випаровування рідини.
Кабачок нарізаємо кубиками.
Поступово вливаємо бульйон і додаємо кабачки. Постійно помішувати, рис повинен встигати вбирати рідину. Сіль і перець за смаком.
Готове різотто присипаємо тертим сиром. Смачного!