Рецепт Різотто з кабачками і помідорами фото

Різотто з кабачками і помідорами
(покроковий рецепт з фото)

Італійська кухня
Овочі , Крупи , Помідор , Кабачок , Мал
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Різотто
Кількість порцій: 4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Основний плюс різотто в тому, що ви можете приготувати його зі своїми улюбленими інгредієнтами. Подобається м'ясо - покладіть в різотто курку, а якщо віддаєте перевагу овочі - просто додайте кабачки і помідори.

Опис приготування:

Якщо ви любите італійську кухню і, зокрема, різотто, пропоную спробувати вам цей вегетаріанський рецепт приготування різотто з кабачками і помідорами. Чудове блюдо для літнього та осіннього сезону, втім, зробити різотто з кабачками і помідорами в домашніх умовах можна в будь-який час року. Смак у такого блюда виходить просто приголомшливий, я впевнена, вся ваша сім'я оцінить його по достоїнству.

  • Рис"Арбор" - 1 Склянка
  • Бульйон овочевий - 4 склянки
  • Цибуля ріпчаста - 1 штука
  • Лимон - 1 штука
  • Кабачок цукіні - 1 штука
  • Помідори черрі - 250-300 грам
  • Вино сухе біле - 1/3 склянки
  • Пармезан тертий - 1/3 склянки
  • Масло рослинне - 4 Ст. Ложки
  • Цибуля зелена - За смаком (для подачі)
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Сіль - За смаком
різотто з кабачками і помідорами - фото крок 1
Для початку ми розігріваємо на сковороді трохи рослинного масла і викладаємо в нього нарізаний кубиками кабачок. Смажимо цукіні до золотистої скоринки, потім перекладаємо його на тарілку.
різотто з кабачками і помідорами - фото крок 2
Далі подрібнюємо цибулю, додаємо на сковороду ще трохи олії і смажимо на ньому цибулю до золотистого кольору. Після цього висипаємо на сковороду рис, смажимо його з цибулею, помішуючи, 1-2 хвилини.
різотто з кабачками і помідорами - фото крок 3
Після закінчення часу вливаємо на сковороду вино, рис досить швидко вбере його. Далі вам слід додати 0, 5-1 склянку бульйону і продовжувати готувати рис на повільному вогні, підливаючи по мірі всмоктування рідини по пів стаканчика бульйону.
різотто з кабачками і помідорами - фото крок 4
Коли рис буде готовий наполовину, в нього слід додати лимонну цедру.
різотто з кабачками і помідорами - фото крок 5
Приблизно через півгодини рис повинен бути готовий, але краще спробувати його для впевненості. Отже, в готовий рис вливаємо масло, що залишилося, додаємо помідори, кабачок, 2 столові ложки соку лимона, мелений перець і сіль за смаком. Перемішуємо все, прогреваем блюдо і знімаємо з вогню.
різотто з кабачками і помідорами - фото крок 6
В кінці посипаємо різотто тертим пармезаном.
різотто з кабачками і помідорами - фото крок 7
Розкладаємо його по тарілках, прикрашаємо зеленою цибулею і подаємо до столу. Приємного всім апетиту!

Схожі рецепти