Різотто з помідорами
(покроковий рецепт з фото)
Різотто з помідорами - ще одне чудове блюдо без м'яса. Насичений креязикай смак різотто і кислинка помідорів очікує вас вже через півгодини-хвилин сорок після початку готування. Додамо базилік і все!
Не знаю, що робити з купою соковитих помідорів? Приготуйте різотто з помідорами! Воно сподобається і великим, і малим, і майбутнім мамам, і тим, хто м'яса не їсть. Обов'язково додайте в різотто свіжого базиліку (пам'ятайте - хто базилік жує, той довго живе? ). Різотто виходить ніжним і ароматним, а готується дуже швидко і просто.
- Мал - 1, 5-2 склянки
- Масло оливкове - 4-5 Ст. Ложок
- Часник - 3-4 зубчиків
- Біле сухе вино - 1/2 склянки
- Курячий або овочевий бульйон - 5-6 склянок
- Помідори - 6-7 штук
- Базилік свіжий (пучок) - 1 штука
1. Помідори промийте і поріжте на вісім частин. Часник очистіть і подрібніть. Бульйон нагрійте.
2. Нагрійте в сковороді оливкове масло. На середньому вогні обсмажте часник до м'якості.
3. Додайте в сковороду рис.
4. Гарненько перемішайте рис в оливковій олії з часником.
5. Додайте вино і заважайте до тих пір, поки рис не вбере все вино.
6. Влийте бульйон, помішуючи.
7. Бульйон додавайте поступово. Рис буде вбирати рідину. Заважайте і додавайте наступну порцію бульйону.
9. Додайте в рис помідори. Продовжуйте вливати бульйон і заважати.
10. Коли різотто майже готовий, додайте промитий і подрібнений базилік.
11. Готовність різотто визначайте по рису.
12. Різотто з помідорами готовий! подавайте різотто, прикрасивши гілочкою базиліка. Смачного!