Рецепт Різотто з помідорами

Рецепт Різотто з помідорами
Кількість порцій: 3-4 Час приготування: 40 хв.
Різотто з помідорами — ще одне чудове блюдо без м'яса. Насичений кремовий смак різотто і кислинка помідорів очікує вас вже через півгодини-хвилин сорок після початку готування. Додамо базилік і все!

опис приготування:

Не знаю, що робити з купою соковитих помідорів? Приготуйте різотто з помідорами! Воно сподобається і великим, і малим, і майбутнім мамам, і тим, хто м'яса не їсть. Обов'язково додайте в різотто свіжого базиліку (пам'ятайте — хто базилік жує, той довго живе?). Різотто виходить ніжним і ароматним, а готується дуже швидко і просто.

  • Мал— 1,5-2 склянки
  • Масло оливкове— 4-5 Ст. ложок
  • часник— 3-4 зубчиків
  • Біле сухе вино— 1/2 склянки
  • Курячий або овочевий бульйон— 5-6 склянок
  • помідори— 6-7 штук
  • базилік свіжий (пучок)  — 1 штука
Різотто з помідорами - фото крок 1 1. Помідори промийте і поріжте на вісім частин. Часник очистіть і подрібніть. бульйон нагрійте.

Різотто з помідорами - фото крок 2 2. Нагрійте в сковороді оливкове масло. На середньому вогні обсмажте часник до м'якості.

Різотто з помідорами - фото крок 3 3. Додайте в сковороду рис.

Різотто з помідорами - фото крок 4 4. Гарненько перемішайте рис в оливковій олії з часником.

Різотто з помідорами - фото крок 5 5. Додайте вино і заважайте до тих пір, поки рис не вбере все вино.

Різотто з помідорами - фото крок 6 6. влийте бульйон, помішуючи.

Різотто з помідорами - фото крок 7 7. Бульйон додавайте поступово. Рис буде вбирати рідину. Заважайте і додавайте наступну порцію бульйону.

Різотто з помідорами - фото крок 8 9. Додайте в рис помідори. Продовжуйте вливати бульйон і заважати.

Різотто з помідорами - фото крок 9 10. Коли різотто майже готовий, додайте промитий і подрібнений базилік.

Різотто з помідорами - фото крок 10 11. Готовність різотто визначайте по рису.

Різотто з помідорами - фото крок 11 12. Різотто з помідорами готовий! подавайте різотто, прикрасивши гілочкою базиліка. Смачного!

Схожі рецепти

Різотто з кабачками і помідорами

Різотто з кабачками і помідорами

Основний плюс різотто в тому, що ви можете приготувати його зі своїми улюбленими інгредієнтами. подобається м'ясо — покладіть в різотто курку, а якщо віддаєте перевагу овочі — просто додайте кабачки і помідори. опис приготування: Якщо ви любите італійську кухню і, зокрема, різотто, пропоную сп...

читати далі
Різотто з в'яленими помідорами

Різотто з в'яленими помідорами

Ще одна варіація популярного італійського блюда — різотто з в'яленими помідорами. Готується не складніше інших, проте за смаком — просто шедевр кулінарії. опис приготування: Я люблю експериментувати з різними комбінаціями аромату. Саме так на світло і з'явився цей рецепт різотто з в'яленими по...

читати далі
Базиліковий різотто

Базиліковий різотто

ніжне, апетитне і ароматне блюдо хочу запропонувати вашій увазі. Якщо ви любите рис, обов'язково варто спробувати повторити цей варіант, як приготувати базиліковим різотто. нереально смачно! опис приготування: Різотто - це не просто рис, це справжнє гастрономічне задоволення Базилік, шпинат і ...

читати далі
Грибний різотто

Грибний різотто

грибний різотто — Нині літньо-осіннє блюдо, яке готується з білими грибами і виходить неймовірно ніжним, смачним і красивим. Грибне різотто ми готуємо з пармезаном, білим вином, базиліком. опис приготування: Грибне різотто — неймовірно смачне і гарне блюдо. взагалі, всі страви з білими грибами...

читати далі
Кантонське різотто

Кантонське різотто

Рецепт приготування різотто по-кантонськи. Китайська кухня. кількість порцій: 4 Мал— 250 грам цибуля-пористий— 1 штука яйця— 2 штуки горошок— 100 грам шинка— 1 скибочку сіль і перець— 1 За смаком Відварити рис в каструлі з киплячою підсоленою водою. Тим часом підготувати решту інгредієнтів...

читати далі