Рецепт Різотто з помідорами фото

Різотто з помідорами
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі, Крупи, Помідор, Мал
Дієтичне харчування, Пісні страви
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Різотто

Різотто з помідорами - ще одне чудове блюдо без м'яса. Насичений креязикай смак різотто і кислинка помідорів очікує вас вже через півгодини-хвилин сорок після початку готування. Додамо базилік і все!

Не знаю, що робити з купою соковитих помідорів? Приготуйте різотто з помідорами! Воно сподобається і великим, і малим, і майбутнім мамам, і тим, хто м'яса не їсть. Обов'язково додайте в різотто свіжого базиліку (пам'ятайте - хто базилік жує, той довго живе? ). Різотто виходить ніжним і ароматним, а готується дуже швидко і просто.

  • Мал - 1, 5-2 склянки
  • Масло оливкове - 4-5 Ст. Ложок
  • Часник - 3-4 зубчиків
  • Біле сухе вино - 1/2 склянки
  • Курячий або овочевий бульйон - 5-6 склянок
  • Помідори - 6-7 штук
  • Базилік свіжий (пучок) - 1 штука
різотто з помідорами - фото крок 1
1. Помідори промийте і поріжте на вісім частин. Часник очистіть і подрібніть. Бульйон нагрійте.
різотто з помідорами - фото крок 2
2. Нагрійте в сковороді оливкове масло. На середньому вогні обсмажте часник до м'якості.
різотто з помідорами - фото крок 3
3. Додайте в сковороду рис.
різотто з помідорами - фото крок 4
4. Гарненько перемішайте рис в оливковій олії з часником.
різотто з помідорами - фото крок 5
5. Додайте вино і заважайте до тих пір, поки рис не вбере все вино.
різотто з помідорами - фото крок 6
6. Влийте бульйон, помішуючи.
різотто з помідорами - фото крок 7
7. Бульйон додавайте поступово. Рис буде вбирати рідину. Заважайте і додавайте наступну порцію бульйону.
різотто з помідорами - фото крок 8
9. Додайте в рис помідори. Продовжуйте вливати бульйон і заважати.
різотто з помідорами - фото крок 9
10. Коли різотто майже готовий, додайте промитий і подрібнений базилік.
різотто з помідорами - фото крок 10
11. Готовність різотто визначайте по рису.
різотто з помідорами - фото крок 11
12. Різотто з помідорами готовий! подавайте різотто, прикрасивши гілочкою базиліка. Смачного!

Схожі рецепти