Рецепт Різотто з гарбузом і шпинатом фото

Різотто з гарбузом і шпинатом
(покроковий рецепт з фото)

Європейська кухня , Італійська кухня
Овочі , Крупи , Гарбуз , Мал , Шпинат
Дієтичне харчування , Пісні страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Різотто
Кількість порцій: 6
Час приготування: 55 хв.

Різотто - смачна страва італійської кухні. Основою страви є рис, а далі… просто нескінченно можна перераховувати, з чим можна приготувати різотто. Пропоную рецепт різотто з гарбузом і шпинатом.

Опис приготування:

Різотто - просте і складне блюдо одночасно. Найважче в різотто - це досягти правильної кремовою консистенції і не перетримати. Але при цьому рис повинен залишатися трохи недовареним (аль-денте). Сьогодні я поділюся рецептом, як приготувати різотто з гарбузом і шпинатом. І постараюся зробити це правильно, щоб ви змогли отримати саме ту креязик і тягучу консистенцію, за яку, все і люблять це блюдо. Рис краще вибирати з високим вмістом крохмалю. Рис арборіо в даному випадку ідеально підійде. Всі інші інгредієнти додадуть смак і аромат страви: солодка гарбуз, спеції і шпинат - просто пальчики оближеш. Зазвичай подають різотто в тій же сковороді, де він готувався. Перед подачею дайте йому відпочити хвилин 10.

  • Мал - 1 Склянка
  • Гарбуз - 300 грам
  • Бульйон курячий - 4 склянки (або овочевий)
  • Luk-salotų - 1 штука
  • Часник - 1 зубчик
  • Пармезан - 50 грам
  • Шпинат - 1 пучок
  • Каєнський перець - 1 щіпка
  • Обкладинка - 1 щіпка
  • Сіль - 1/2 чайних ложки
  • Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
  • Грецький йогурт - 3 Ст. Ложки
різотто з гарбузом і шпинатом - фото крок 1
Гарбуз очистите і поріжте середнім кубиком.
різотто з гарбузом і шпинатом - фото крок 2
Відваріть гарбуз у воді до м'якості.
різотто з гарбузом і шпинатом - фото крок 3
Лук і чистий Chesnok, дрібно поріжте і обсмажте на оливковій олії до золотистого кольору.
різотто з гарбузом і шпинатом - фото крок 4
Всипте рис. Обсмажте його, добре розмішуючи, 2 хвилини. Рис повинен насититися ароматним маслом.
різотто з гарбузом і шпинатом - фото крок 5
Потім почніть вливати бульйон невеликими порціями. Як тільки вбереться весь бульйон, перевірте рис на готовність, якщо треба, додавайте ще.
різотто з гарбузом і шпинатом - фото крок 6
Коли рис стане вже майже готовий, всипте шпинат, спеції, додайте сир, петрушку і йогурт.
різотто з гарбузом і шпинатом - фото крок 7
Додайте до всіх інгредієнтів гарбуз, протомитися хвилину. Вимикайте і подавайте до столу прямо в сковороді.

Схожі рецепти