Різотто з гарбузом і шпинатом
(покроковий рецепт з фото)
Різотто - смачна страва італійської кухні. Основою страви є рис, а далі… просто нескінченно можна перераховувати, з чим можна приготувати різотто. Пропоную рецепт різотто з гарбузом і шпинатом.
Різотто - просте і складне блюдо одночасно. Найважче в різотто - це досягти правильної кремовою консистенції і не перетримати. Але при цьому рис повинен залишатися трохи недовареним (аль-денте). Сьогодні я поділюся рецептом, як приготувати різотто з гарбузом і шпинатом. І постараюся зробити це правильно, щоб ви змогли отримати саме ту креязик і тягучу консистенцію, за яку, все і люблять це блюдо. Рис краще вибирати з високим вмістом крохмалю. Рис арборіо в даному випадку ідеально підійде. Всі інші інгредієнти додадуть смак і аромат страви: солодка гарбуз, спеції і шпинат - просто пальчики оближеш. Зазвичай подають різотто в тій же сковороді, де він готувався. Перед подачею дайте йому відпочити хвилин 10.
- Мал - 1 Склянка
- Гарбуз - 300 грам
- Бульйон курячий - 4 склянки (або овочевий)
- Luk-salotų - 1 штука
- Часник - 1 зубчик
- Пармезан - 50 грам
- Шпинат - 1 пучок
- Каєнський перець - 1 щіпка
- Обкладинка - 1 щіпка
- Сіль - 1/2 чайних ложки
- Оливкова олія - 2 Ст. Ложки
- Грецький йогурт - 3 Ст. Ложки