Рисові кульки з рибою
(покроковий рецепт з фото)
Рисові кульки з рибою - відмінна закуска, яку можна подати як в теплом, так і в холодному вигляді.
Для приготування цієї простої, але дуже смачною закуски, яку оцінять всі любителі риби, можна взяти не тільки скумбрію. Підійде також хек, горбуші, осетрина, форель, лихоманка. Гірчицю вибирайте до смаку гостру або не дуже. Кількість майонезу, сметани і маринованих огірків регулюйте на свій смак. По суті це виходить всім відомий і досить популярний соус "тартар" . Із вказаної кількості інгредієнтів виходить 4-5 кульок.
- Мал - 100 грам
- Скумбрія - 400 грам
- Сіль - За смаком
- Жовток яєчний відвареної - 1 штука
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Крем - 1 Ст. Ложка
- Огірок солоний - 0, 5 штуки
- Гірчичний - 1/4 чайних ложки
- Кріп - 5 грам
Рис відварити. Для цього крупу добре промийте і викладіть в каструлю. Залийте водою в співвідношенні води до рису 2:1. Додати сіль за смаком. Варіть до готовності рису. Після воду злийте, а рис промийте чистою водою.
Рибу зваріть. Можна взяти не тільки скумбрію, а будь-яку м'ясисту рибу. Видаліть кісточки.
Приготуйте соус. У мисочку викладіть варений жовток, майонез, сметану, гірчицю.
А також нарізаний маринований огірочок і нарізаний кріп.
Перемішайте всі інгредієнти соусу.
Порцію відвареного рису викладіть на харчову плівку.
Викладіть на рис дві столові ложки соусу.
На соус викладіть кілька шматочків рису.
За допомогою харчової плівки сформуйте кульку.
Рисові кульки з рибою готові. Подавайте на закуску.