Рецепт Рисові кульки з рибою фото

Рисові кульки з рибою
(покроковий рецепт з фото)

Японська кухня
Риба та морепродукти , Крупи , Мал , Скумбрія
ПП рецепти
На обід , На вечерю
Кількість порцій: 4-5
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Рисові кульки з рибою - відмінна закуска, яку можна подати як в теплом, так і в холодному вигляді.

Опис приготування:

Для приготування цієї простої, але дуже смачною закуски, яку оцінять всі любителі риби, можна взяти не тільки скумбрію. Підійде також хек, горбуші, осетрина, форель, лихоманка. Гірчицю вибирайте до смаку гостру або не дуже. Кількість майонезу, сметани і маринованих огірків регулюйте на свій смак. По суті це виходить всім відомий і досить популярний соус"Тартар" . Із вказаної кількості інгредієнтів виходить 4-5 кульок.

  • Мал - 100 грам
  • Скумбрія - 400 грам
  • Сіль - За смаком
  • Жовток яєчний відвареної - 1 штука
  • Майонез - 2 Ст. Ложки
  • Крем - 1 Ст. Ложка
  • Огірок солоний - 0, 5 штуки
  • Гірчичний - 1/4 чайних ложки
  • Кріп - 5 грам
рисові кульки з рибою - фото крок 1
Рис відварити. Для цього крупу добре промийте і викладіть в каструлю. Залийте водою в співвідношенні води до рису 2:1. Додати сіль за смаком. Варіть до готовності рису. Після воду злийте, а рис промийте чистою водою.
рисові кульки з рибою - фото крок 2
Рибу зваріть. Можна взяти не тільки скумбрію, а будь-яку м'ясисту рибу. Видаліть кісточки.
рисові кульки з рибою - фото крок 3
Приготуйте соус. У мисочку викладіть варений жовток, майонез, сметану, гірчицю.
рисові кульки з рибою - фото крок 4
А також нарізаний маринований огірочок і нарізаний кріп.
рисові кульки з рибою - фото крок 5
Перемішайте всі інгредієнти соусу.
рисові кульки з рибою - фото крок 6
Порцію відвареного рису викладіть на харчову плівку.
рисові кульки з рибою - фото крок 7
Викладіть на рис дві столові ложки соусу.
рисові кульки з рибою - фото крок 8
На соус викладіть кілька шматочків рису.
рисові кульки з рибою - фото крок 9
За допомогою харчової плівки сформуйте кульку.
рисові кульки з рибою - фото крок 10
Рисові кульки з рибою готові. Подавайте на закуску.

Схожі рецепти