Рисові конвертики ПП
(покроковий рецепт з фото)
Я вже давно намагаюся дотримуватися принципів правильно харчування. Поки тільки намагаюся, але нові рецепти в щоденне меню ввожу. Чоловік, звичайно, вимагає звичного смаженого м'яса, але іноді я перемагаю.
Нещодавно я вирішила дізнатися про те, як приготувати рисові конвертики ПП. Овочі і курка будуть завертатися в рисовий папір. Блюдо вийшло ситним, оригінальним і корисним, звичайно. У ньому є тваринний білок, повільні вуглеводи і трохи жирів. До цього варіанту відмінно підійде салат зі свіжих овочів.
- Куряче філе - 200 грам
- Гливи - 100 грам
- Твердий сир - 50 грам
- Рисовий папір - 15-20 штук
- Болгарський перець - 2 штуки
- Ріпчаста цибуля - 1 штука
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
- Цукор - 1 Чайна ложка
- Сіль - 2 чайних ложки
- Зелень - 0, 5 пучка
- Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
- Вершкове масло - 20 грам
Гриби, овочі, зелень і курку наріжте маленькими шматочками.
У сковороді розігрійте олію. Обсмажте в ньому гливи з цибулею протягом 10 хвилин, помішуючи.
Потім в сковороду додайте перець. Змішавши, тушкуйте інгредієнти 5 хвилин. Після додайте зелень. Готуйте ще 5 хвилин.
Слідом на плиту відправте курку, томатну пасту, сіль, вершкове масло і цукор. Гасіть начинку для конвертів ще 20 хвилин.
На кожен шматочок рисового паперу викладіть начинку, а зверху - шматочок сиру. Папір попередньо змастіть теплою водою.
Поверніть папір в конвертики. Викладіть їх на деко, змащений маслом.
Випікайте конвертики в духовці при 180 градусах протягом 15 хвилин. Смачного!