Рисова локшина з перцем
(покроковий рецепт з фото)
Я періодично готую рисову локшину заради різноманітності. Вона добре тримає форму, не злипалися і не розварюється. Ідеальний гарнір! Пропоную приготувати рисову локшину разом з болгарським перцем!
Докладніше, як приготувати рисову локшину з перцем, я розповім нижче. Замість рослинного м'яса можна взяти тофу або соєві шматочки. Спеції підбирайте за смаком, якщо любите гостре, то можна додати перець чилі.
- Рисова локшина - 160 грам
- Перець болгарський - 1 штука
- Кукурудза - 100 грам (консервована)
- Помідори черрі - 100 грам
- Рослинна м'ясо - 40 грам
- Сіль - За смаком
- Чорний перець - За смаком
- Часник сухий - За смаком
- Часник - 2 зубчики
- Цибуля - 1/2 штуки
Підготуйте всі інгредієнти.
Рисову локшину замочіть в холодній воді на 20 хвилин. Потім промийте у воді і обсушити.
Рослинна м'ясо залийте окропом, залиште на 20 хвилин. Потім відіжміть, додайте сіль, сухий часник і перець за смаком.
Розігрійте сковороду на середньому вогні. Обсмажте цибулю і часник до м'якості.
Додайте рослинне м'ясо, обсмажуйте його до золотистої скоринки.
В кінці додайте помідори, болгарський перець нарізаний на брусочки і кукурудзу. Тушкуйте 5 хвилин, сіль за смаком.
Окремо обсмажте рисову локшину в олії 4-5 хвилин. Доти, поки вона не стане еластичною.
Рисова локшина з перцем готова, смачного!