Рецепт Рисова локшина з перцем фото

Рисова локшина з перцем
(покроковий рецепт з фото)

Азіатська кухня
Овочі , Болгарський перець , Локшина
Пісні страви , Веганські страви
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Я періодично готую рисову локшину заради різноманітності. Вона добре тримає форму, не злипалися і не розварюється. Ідеальний гарнір! Пропоную приготувати рисову локшину разом з болгарським перцем!

Опис приготування:

Докладніше, як приготувати рисову локшину з перцем, я розповім нижче. Замість рослинного м'яса можна взяти тофу або соєві шматочки. Спеції підбирайте за смаком, якщо любите гостре, то можна додати перець чилі.

  • Рисова локшина - 160 грам
  • Перець болгарський - 1 штука
  • Кукурудза - 100 грам (консервована)
  • Помідори черрі - 100 грам
  • Рослинна м'ясо - 40 грам
  • Сіль - За смаком
  • Чорний перець - За смаком
  • Часник сухий - За смаком
  • Часник - 2 зубчики
  • Цибуля - 1/2 штуки
рисова локшина з перцем - фото крок 1
Підготуйте всі інгредієнти.
рисова локшина з перцем - фото крок 2
Рисову локшину замочіть в холодній воді на 20 хвилин. Потім промийте у воді і обсушити.
рисова локшина з перцем - фото крок 3
Рослинна м'ясо залийте окропом, залиште на 20 хвилин. Потім відіжміть, додайте сіль, сухий часник і перець за смаком.
рисова локшина з перцем - фото крок 4
Розігрійте сковороду на середньому вогні. Обсмажте цибулю і часник до м'якості.
рисова локшина з перцем - фото крок 5
Додайте рослинне м'ясо, обсмажуйте його до золотистої скоринки.
рисова локшина з перцем - фото крок 6
В кінці додайте помідори, болгарський перець нарізаний на брусочки і кукурудзу. Тушкуйте 5 хвилин, сіль за смаком.
рисова локшина з перцем - фото крок 7
Окремо обсмажте рисову локшину в олії 4-5 хвилин. Доти, поки вона не стане еластичною.
рисова локшина з перцем - фото крок 8
Рисова локшина з перцем готова, смачного!

Схожі рецепти