Рисова каша зі свининою
(покроковий рецепт з фото)
Дуже люблю рис, тим більше, що він дуже корисний. А щоб було більш ситно, готую його з м'ясом. Розповім, як приготувати рисову кашу зі свининою. Рецепт особливий тим, що свинину подрібнюю в фарш.
Коли готую рис з м'ясом, то це більше нагадує плов, тим більше що існує безліч варіацій його приготування. Особливість такого блюда в тому, що м'ясо перекручують в фарш, тому каша виходить більш однорідною по консистенції. Страву можна подавати зі свіжими овочами або печеними, із зеленню або будь-яким салатом.
- Свинина - 350 грам
- Мал - 300 грам
- Вода - 1 Склянка
- Зелень - 1/2 пучка
- Сіль - За смаком
- Морквина - 1 штука
- Томатна паста - 1 Ст. Ложка
1. Свинину мою і нарізаю шматочками, перекручують через м'ясорубку в фарш. Сковороду розігріваю з рослинним маслом і викладаю приготований фарш, трохи обсмажую.
2. Вливаю до фаршу на сковороду стакан очищеної води і перемішую, доводжу до кипіння.
3. Мал промиваю до прозорої води, після цього всипав його на сковороду, солю до смаку.
4. Морква чищу і мою, потім натираю на крупній тертці. Додаю її до решти інгредієнтів, перемішую і готую під закритою кришкою на мінімальному вогні 10 хвилин.
5. Мою зелень (у мене кріп) і нарізаю дрібно, додаю його до каші, потім кладу ложку томатної пасти, перемішую і тушу ще 5-7 хвилин.
6. Пробую на готовність рис, якщо потрібно, то тушу ще кілька хвилин, а потім гарячим блюдо подаю до столу.