Рецепт Каша рисова зі свининою фото

Каша рисова зі свининою
(покроковий рецепт з фото)

Східна кухня
М'ясо, Свинина, Крупи, Мал
Рецепти для схуднення
На обід, На вечерю
Гарячі страви

Малову кашу з м'ясом можна уявити собі звичайнісіньким блюдом. А можна приготувати її так, щоб вона стала справжнім кулінарним шедевром. Для цього потрібно зовсім небагато.

Якщо ви хочете зробити ароматне блюдо, яке нагадує чимось плов, то можете дізнатися, як приготувати кашу рисову зі свининою. Готується воно просто, але запросто урізноманітнює ваш стіл. Замість свинини ви можете використовувати курятину, яловичину або баранину.

  • Свинина - 500 грам
  • Мал - 500 грам
  • Морква - 400 грам
  • Помідори - 300 грам
  • Цибуля ріпчаста - 170 грам
  • Масло рослинне - 200 грам
  • Сіль - 1, 5 чайних ложки
  • Зіра - 1, 5 чайних ложки
  • Паприка - 1 Чайна ложка
  • Перець чорний мелений - 1/2 чайних ложки
  • Вода - 1, 5 L
каша рисова зі свининою - фото крок 1
Свинину вимийте і наріжте на рівні шматочки. Ви можете взяти будь-яку частину. Якщо віддаєте перевагу дієтичне м'ясо, то вибирайте вирізку, а якщо немає - то підійде і шия. М'ясо повинно бути очищено від шкірки, плівок, жилок. Поставте казанок на невеликий вогонь на плиту, влийте рослинне масло без запаху. Коли воно розігріється, викладіть в казан м'ясо. Обсмажуйте його до рум'яної скоринки. Ріпчасту цибулю очистіть від лушпиння. Вимийте його і порубати півкільцями шириною в півміліметра. Додайте до м'яса і обсмажуйте, періодично помішуючи, поки цибуля не стане м'яким і прозорим.
каша рисова зі свининою - фото крок 2
Моркву очистіть і гарненько вимийте. Наріжте її ножем або за допомогою спеціальної терки на довгу соломку. Підготовлену моркву додайте до цибулі з м'ясом і обсмажуйте протягом п'яти хвилин.
каша рисова зі свининою - фото крок 3
Томати помийте. Якщо ви не хочете, щоб в страві були шкурки помідорів, то заздалегідь очистіть їх. Для цього закип'ятіть воду і опустіть в окріп томати на кілька хвилин. Тоді шкірка з них злізе дуже легко і швидко. Наріжте помідори часточками і відправте в казанок.
каша рисова зі свининою - фото крок 4
Тепер прийшла черга надати вишуканий смак нашого страви. Для цього візьміть маленьку піалу, змішайте в ній сіль і спеції. Киньте їх в казанок, ретельно перемішайте всі інгредієнти. Аромат буде виходити від страви просто приголомшливий.
каша рисова зі свининою - фото крок 5
Влийте до м'яса півтора літра чистої холодної води. Вона повинна бути якісною. Бажано використовувати не звичайну воду з під крана, а мінеральну або бутильовану.
каша рисова зі свининою - фото крок 6
Коли рідина закипить, всипте зверху рис. Чи не перемішуйте і не накривайте кришкою. Просто зменшіть вогонь на мінімум і тушкуйте страву до тих пір, поки рідина повністю не википить. Потім перемішайте блюдо, прикрасьте зеленню і подавайте на стіл. Смачного!

Схожі рецепти