Рис з вешенками
(покроковий рецепт з фото)
Рис з вешенками - чудове блюдо, яке можна приготувати без особливих зусиль і великих фінансових витрат. Крім того, воно надзвичайно смачне і ситне. Раджу спробувати!
Гриби - прекрасний продукт. У них багато клітковини, яка покращує травлення, очищає організм і навіть сприяє схудненню. І це далеко не всі корисні властивості грибів!
Пропоную Вам рецепт приготування рису з одними з найцінніших представників грибного царства - вешенками. Гливи низькокалорійні, а також містять безліч корисних речовин, необхідних нашому організму. Так що, страва, приготоване з цих грибів, можна вважати не тільки смачним, але і корисним.
- Мал - 300 грам
- Гливи - 300 грам
- Цибуля ріпчаста - 1 штука
- Кунжутну олію - 1 Ст. Ложка (для смаження)
- Соєвий соус - 1 Ст. Ложка
- Зелень - За смаком (зелена цибуля, Braai)
- Перець - За смаком
1. Гливи ретельно промиваємо і крупно нарізаємо.
2. Цибулю нарізаємо півкільцями.
3. Зелень дрібно нарізаємо або подрібнюємо в блендері.
4. Обсмажуємо гриби з цибулею на сковороді в кунжутному маслі.
5. Відварюємо рис.
6. Додаємо до грибів готовий рис, поливаємо все соєвим соусом, перчим. Продовжуємо смажити ще 35 хвилин, періодично помішуючи.
7. Готову страву посипаємо дрібно нарізаною зеленню. Можете також прикрасити його нарізаними овочами (огірками, помідорами). Смачного!