Рис з сосисками
(покроковий рецепт з фото)
Відварений рис і варені сосиски - це так нудно. Пропоную прикрасити це просте блюдо. Діти будуть дуже задоволені і не відмовляться від такої страви.
Якщо у вас залишився рис від вчорашнього обіду, ви зможете легко і швидко приготувати оригінальне блюдо, від якого ваші дітки будуть в захваті. Звичайно ж, за допомогою цього простого рецепту приготування рису з сосисками. Незвичайність і оригінальність подачі перетворить звичайні продукти в шедевр. Отже, читаємо і дивимося рецепт з фото і готуємо смачний обід.
- Мал - 1 Склянка
- Яйця - 1 штука
- Сосиски - 6 штук
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки(1 ложка - для рису)
- Сіль - 0, 5 чайних ложки (для варіння рису)
Рис промиваємо, викладаємо в каструлю і заливаємо окропом. Окропу нам знадобиться 2.5 склянки. Солимо, додаємо рослинне масло і варимо до готовності.
Сосиски очищаємо від плівки і акуратно надрезаем через кожні 0, 5 см до середини.
Звертаємо надрізами назовні і скріплюємо зубочисткою. Викладаємо на деко, змащений олією.
Збиваємо яйце і змішуємо з готовим теплим рисом.
Щільно викладаємо рис всередину кілець з сосисок. Відправляємо в розігріту до 150 градусів духовку хвилин на 15-20.