Рис з мексиканської сумішшю
(покроковий рецепт з фото)
Один з найпопулярніших гарнірів в світі. Готується просто і дуже швидко - ідеальне рішення для смачного і здорового вечері.
Для того, щоб приготувати рис з мексиканської сумішшю, звичайно ж, найкраще використовувати суміш, яку ви заготовили про запас власноруч. Але якщо немає такої можливості, то підійде і магазинний варіант. Блюдо просте, смачне, можна подати самостійно або як гарнір. Урізноманітнює і повсякденне, і меню postnoe.
- Мексиканська суміш - 500 грам (заморожена)
- Мал - 1, 5 склянки (пропарений)
- Цибуля - 1 штука
- Рослинна олія - 3 Ст. Ложки
- Сіль - За смаком
Підготуйте всі інгредієнти.
Мал гарненько промийте, залийте холодною водою, щоб вона покривала його приблизно на 1, 5 см, додайте сіль і відваріть до готовності.
Тим часом наріжте цибулю кубиками і обсмажте його на сковороді до м'якості.
Додайте мексиканську суміш (в замороженому вигляді).
Обсмажте все разом до готовності овочів близько 10 хвилин.
Відкиньте готовий рис на друшляк і з'єднайте з овочами на сковороді. Якщо необхідно, додайте сіль, чорний або червоний мелений перець. Прогрійте все разом кілька хвилин і зніміть з вогню. Мал з мексиканської сумішшю готовий.
Смачного!