Рецепт Рис з гавайської сумішшю фото

Рис з гавайської сумішшю
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Крупи , Мал , Гавайська суміш
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарніри
Кількість порцій: 2
Час приготування: 40 хв.

Сьогодні розповім про рецепт, як приготувати рис з гавайської сумішшю, який стане відмінним гарніром до м'яса, рибі, а може бути самостійною стравою. Його можна приготувати навіть на святковий стіл.

Опис приготування:

Правильно приготовлений рис може стати не тільки відмінним доповненням до рибних або м'ясних страв, але і зіркою вечора. Гавайську суміш можна купити в замороженому вигляді в будь-якому супермаркеті, проте волію натуральність, тому роблю таку суміш самостійно. В результаті виходить дуже смачне, ситне і корисне блюдо.

  • Мал - 200 грам
  • Зелений горошок - 50 грам
  • Зелена квасоля - 50 грам
  • Брокколі - 100 грам
  • Морквина - 1 штука
  • Консервована кукурудза - 400 грам
  • Цибуля seyanets - 10 штук (невеликий)
  • Часник - 2 зубчики
  • Оливкова олія - За смаком
  • Сіль і спеції - За смаком
рис з гавайської сумішшю - фото крок 1
1. Вок відправляю на вогонь, вливаю оливковое масло. Чищу зубчики часнику і нарізаю великими шматками, відправляю їх на сковороду.
рис з гавайської сумішшю - фото крок 2
2. Чищу дрібну цибулю і моркву, мою. Морква нарізаю шматочками середнього розміру, а цибуля залишаю як є, відправляю овочі в вок.
рис з гавайської сумішшю - фото крок 3
3. Як тільки овочі стали м'якими, солю і всипав спеції за смаком (чорний мелений перець, м'яту, кейбер, базилік, орегано).
рис з гавайської сумішшю - фото крок 4
4. Горошок і стручкова квасоля у мене заморожені, додаю їх на сковороду і обсмажую протягом п'яти хвилин.
рис з гавайської сумішшю - фото крок 5
5. З консервованої кукурудзи зливаю воду і відправляю вміст банки в сковороду до інших овочів, перемішую і готую 3-5 хвилин.
рис з гавайської сумішшю - фото крок 6
6. Всипаю суцвіття капусти брокколі та готую ще 6 хвилин, вливаю ½ склянки окропу, роблю мінімальний вогонь і готую під закритою кришкою близько 10-15 хвилин до м'якості всіх овочів.
рис з гавайської сумішшю - фото крок 7
7. Заздалегідь відварюю рис в підсоленій воді з додаванням оливкової олії до повної готовності, всипав рис в вок до овочів і перемішую, прогріваю протягом 10 хвилин на слабкому вогні.
рис з гавайської сумішшю - фото крок 8
8. Готовий рис з гавайської сумішшю подаю до столу гарячим, смачного!

Схожі рецепти