Рецепт Курка з гавайської сумішшю в мультиварці фото

Курка з гавайської сумішшю в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Овочі , Птах , Курка
ПП рецепти
На обід , На вечерю
Гарячі страви
Кількість порцій: 2-4
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Соковита курка з гавайської сумішшю в мультиварці приготувати можна за 1 час. За аналогічним рецептом можна готувати м'ясо з американської або мексиканської сумішшю. В мультиварці блюдо готується швидше.

Опис приготування:

Незвичайний і корисний вечерю можна приготувати в мультиварці всього за 1 час. Я пропоную приготувати курку з гавайської сумішшю в мультиварці, щоб порадувати свої смакові рецептори і урізноманітнити звичний раціон. Замість гавайської суміші можна брати аналогічну (заморожену): наприклад, італійську, мексиканську або іспанську.

  • Куряче філе - 300 грам
  • Гавайська суміш - 400 грам (заморожена)
  • Цибуля - 1 штук
  • Рослинна олія - 30 грам
  • Сіль і спеції - За смаком
курка з гавайської сумішшю в мультиварці - фото крок 1
1. Я довго думала, що ж приготувати незвичного на вечерю. Знайшла у себе в морозильній камері курячу грудку і заморожену гавайську суміш, ось і вирішила поєднати їх. Для початку нам потрібно нарізати куряче м'ясо на шматочки невеликого розміру.
курка з гавайської сумішшю в мультиварці - фото крок 2
2. Тепер наливаємо в чашу мультиварки рослинне масло і висипаємо подрібнений ріпчаста цибуля.
курка з гавайської сумішшю в мультиварці - фото крок 3
3. Зверху висипаємо заморожену гавайську суміш, все перемішуємо.
курка з гавайської сумішшю в мультиварці - фото крок 4
4. Солимо і приправляємо за смаком (добре підійде куркума, koriandr, суміші перців і імбир). Додаємо 150 мл води і закриваємо кришку мультиварки.
курка з гавайської сумішшю в мультиварці - фото крок 5
5. Виставляємо режим"Плов" або"Жорсткий рис" (в деяких Мультиварки є така функція) і натискаємо"Старт" . Після закінчення заданого часу даємо плову трохи"дійти" (хвилин 10).
курка з гавайської сумішшю в мультиварці - фото крок 6
6. Після чого наше блюдо готове до вживання. Подавати його краще в гарячому вигляді і можна зі свіжими овочами.

Схожі рецепти