Курка з гавайської сумішшю в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Соковита курка з гавайської сумішшю в мультиварці приготувати можна за 1 час. За аналогічним рецептом можна готувати м'ясо з американської або мексиканської сумішшю. В мультиварці блюдо готується швидше.
Незвичайний і корисний вечерю можна приготувати в мультиварці всього за 1 час. Я пропоную приготувати курку з гавайської сумішшю в мультиварці, щоб порадувати свої смакові рецептори і урізноманітнити звичний раціон. Замість гавайської суміші можна брати аналогічну (заморожену): наприклад, італійську, мексиканську або іспанську.
- Куряче філе - 300 грам
- Гавайська суміш - 400 грам (заморожена)
- Цибуля - 1 штук
- Рослинна олія - 30 грам
- Сіль і спеції - За смаком
1. Я довго думала, що ж приготувати незвичного на вечерю. Знайшла у себе в морозильній камері курячу грудку і заморожену гавайську суміш, ось і вирішила поєднати їх. Для початку нам потрібно нарізати куряче м'ясо на шматочки невеликого розміру.
2. Тепер наливаємо в чашу мультиварки рослинне масло і висипаємо подрібнений ріпчаста цибуля.
3. Зверху висипаємо заморожену гавайську суміш, все перемішуємо.
4. Солимо і приправляємо за смаком (добре підійде куркума, koriandr, суміші перців і імбир). Додаємо 150 мл води і закриваємо кришку мультиварки.
5. Виставляємо режим "плов" або "жорсткий рис" (в деяких Мультиварки є така функція) і натискаємо "старт" . Після закінчення заданого часу даємо плову трохи "дійти" (хвилин 10).
6. Після чого наше блюдо готове до вживання. Подавати його краще в гарячому вигляді і можна зі свіжими овочами.