Ціла курка в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Дуже зручно готувати цілу курку в мультиварці. Просто натріть курку спеціями, дайте трохи помаринувати і включіть мультиварку. Я ставлю програму "відкладений старт" і отримую курку на вечерю.
Рекомендую готувати цілу курку в мультиварці з програмою відкладений старт. Наприклад, вранці ви натрете курку, а до 17.30 курка вже зготується з одного боку. В цьому випадку ставте програму "випічка" на півгодини. А коли прийдете, переверне курку і смажте її ще 30 хвилин. Курку краще маринувати цілу ніч і то, що вона полежить натерта в мультиварці, чекаючи команду старт, тільки піде їй на користь. Подайте курку з рисом, зеленню і овочами. Успіхів і приємного апетиту!
- Курка - 1 штука
- Часник - 5 зубчиків
- Соєвий соус - За смаком
- Масло рослинне - 2 Ст. Ложки
- Майонез - 2 Ст. Ложки
- Гірчичний - 1 Ст. Ложка
- Сіль, перець - За смаком
- Вершкове масло - 1 Ст. Ложка
Підготувати продукти. Курку помити і обсушити.
Часник подрібнити.
Додати майонез, соєвий соус, гірчицю і спеції.
Добре перемішати.
Замаринуйте курку і залиште на півгодини.
Включити режим "випічка" з 1 час. Покласти на дно шматочок масла, укласти курочку і випікати по півгодини з кожного боку.
Смачного!