Рецепт Копчена курка в мультиварці фото

Копчена курка в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах, Курка, Куряче філе, Рідкий дим
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю
Гарячі страви, Страви копчені

Додавання всього декількох ложечок рідкого диму до курки дозволить домогтися дуже цікавого смакового ефекту копчення, так що коли хочеться чогось особливого, ви можете використовувати цей рецепт.

Хоча по-справжньому коптити ми, звичайно ж, нічого не будемо, Проте, з цим простим рецептом копченої курка в мультиварці ми отримаємо дійсно дуже смачне і ароматне мяско. Я зазвичай готую його в тих випадках, коли мені ліньки довго стояти на кухні, а душа вимагає чогось такого. Тоді все, що мені потрібно для приголомшливого вечері - це будь-яка частина курки і трохи рідкого диму, з'єднавши ці два інгредієнти, ми отримаємо ніжне мяско за смаком нагадує копчене. Так що якщо ви хочете здивувати своїх рідних цікавим блюдом, зробіть їм таку копчену курку в мультиварці в домашніх умовах, повірте, вони залишаться в захваті.

1) Як я вже казав, в цьому рецепті ви можете використовувати будь-яку частину курки, у мене в цей раз було філе. Отже, промиваємо м'ясо під проточною водою і висушуємо його за допомогою паперових рушників.

2) Далі в глибоку миску наливаємо рідкий дим, додаємо абсолютно будь-які спеції на ваш смак і трохи солі. У цю суміш поміщаємо курку, перемішуємо все і ставимо мяско маринуватися в холодильник хоча б на пів годинки.

3) Після закінчення часу загортаємо філе в три шари фольги і викладаємо в чашу мультиварки. Вибираємо режим "випічка" і готуємо курку приблизно 30 хвилин.

Поки мяско запікається, можна зробити гарнір, щоб потім все разом подати гарячим. Приємного вам апетиту!


  • Куряче філе - 2 штуки
  • Рідкий дим - 4 чайних ложки
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Сіль - За смаком
Хоча по-справжньому коптити ми, звичайно ж, нічого не будемо, Проте, з цим простим рецептом копченої курка в мультиварці ми отримаємо дійсно дуже смачне і ароматне мяско. Я зазвичай готую його в тих випадках, коли мені ліньки довго стояти на кухні, а душа вимагає чогось такого. Тоді все, що мені потрібно для приголомшливого вечері - це будь-яка частина курки і трохи рідкого диму, з'єднавши ці два інгредієнти, ми отримаємо ніжне мяско за смаком нагадує копчене. Так що якщо ви хочете здивувати своїх рідних цікавим блюдом, зробіть їм таку копчену курку в мультиварці в домашніх умовах, повірте, вони залишаться в захваті.

1) Як я вже казав, в цьому рецепті ви можете використовувати будь-яку частину курки, у мене в цей раз було філе. Отже, промиваємо м'ясо під проточною водою і висушуємо його за допомогою паперових рушників.

2) Далі в глибоку миску наливаємо рідкий дим, додаємо абсолютно будь-які спеції на ваш смак і трохи солі. У цю суміш поміщаємо курку, перемішуємо все і ставимо мяско маринуватися в холодильник хоча б на пів годинки.

3) Після закінчення часу загортаємо філе в три шари фольги і викладаємо в чашу мультиварки. Вибираємо режим "випічка" і готуємо курку приблизно 30 хвилин.

Поки мяско запікається, можна зробити гарнір, щоб потім все разом подати гарячим. Приємного вам апетиту!

Схожі рецепти