Рецепт Копчена курка в мультиварці фото

Копчена курка в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка , Куряче філе , Рідкий дим
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю
Гарячі страви , Страви копчені
Кількість порцій: 2
Час приготування: 1 г. 0 хв.

Додавання всього декількох ложечок рідкого диму до курки дозволить домогтися дуже цікавого смакового ефекту копчення, так що коли хочеться чогось особливого, ви можете використовувати цей рецепт.

Опис приготування:

Хоча по-справжньому коптити ми, звичайно ж, нічого не будемо, Проте, з цим простим рецептом копченої курка в мультиварці ми отримаємо дійсно дуже смачне і ароматне мяско. Я зазвичай готую його в тих випадках, коли мені ліньки довго стояти на кухні, а душа вимагає чогось такого. Тоді все, що мені потрібно для приголомшливого вечері - це будь-яка частина курки і трохи рідкого диму, з'єднавши ці два інгредієнти, ми отримаємо ніжне мяско за смаком нагадує копчене. Так що якщо ви хочете здивувати своїх рідних цікавим блюдом, зробіть їм таку копчену курку в мультиварці в домашніх умовах, повірте, вони залишаться в захваті.

1) Як я вже казав, в цьому рецепті ви можете використовувати будь-яку частину курки, у мене в цей раз було філе. Отже, промиваємо м'ясо під проточною водою і висушуємо його за допомогою паперових рушників.

2) Далі в глибоку миску наливаємо рідкий дим, додаємо абсолютно будь-які спеції на ваш смак і трохи солі. У цю суміш поміщаємо курку, перемішуємо все і ставимо мяско маринуватися в холодильник хоча б на пів годинки.

3) Після закінчення часу загортаємо філе в три шари фольги і викладаємо в чашу мультиварки. Вибираємо режим"Випічка" і готуємо курку приблизно 30 хвилин.

Поки мяско запікається, можна зробити гарнір, щоб потім все разом подати гарячим. Приємного вам апетиту!


  • Куряче філе - 2 штуки
  • Рідкий дим - 4 чайних ложки
  • Перець чорний мелений - За смаком
  • Сіль - За смаком
Хоча по-справжньому коптити ми, звичайно ж, нічого не будемо, Проте, з цим простим рецептом копченої курка в мультиварці ми отримаємо дійсно дуже смачне і ароматне мяско. Я зазвичай готую його в тих випадках, коли мені ліньки довго стояти на кухні, а душа вимагає чогось такого. Тоді все, що мені потрібно для приголомшливого вечері - це будь-яка частина курки і трохи рідкого диму, з'єднавши ці два інгредієнти, ми отримаємо ніжне мяско за смаком нагадує копчене. Так що якщо ви хочете здивувати своїх рідних цікавим блюдом, зробіть їм таку копчену курку в мультиварці в домашніх умовах, повірте, вони залишаться в захваті.

1) Як я вже казав, в цьому рецепті ви можете використовувати будь-яку частину курки, у мене в цей раз було філе. Отже, промиваємо м'ясо під проточною водою і висушуємо його за допомогою паперових рушників.

2) Далі в глибоку миску наливаємо рідкий дим, додаємо абсолютно будь-які спеції на ваш смак і трохи солі. У цю суміш поміщаємо курку, перемішуємо все і ставимо мяско маринуватися в холодильник хоча б на пів годинки.

3) Після закінчення часу загортаємо філе в три шари фольги і викладаємо в чашу мультиварки. Вибираємо режим"Випічка" і готуємо курку приблизно 30 хвилин.

Поки мяско запікається, можна зробити гарнір, щоб потім все разом подати гарячим. Приємного вам апетиту!

Схожі рецепти