Копчена курка в мультиварці
(покроковий рецепт з фото)
Додавання всього декількох ложечок рідкого диму до курки дозволить домогтися дуже цікавого смакового ефекту копчення, так що коли хочеться чогось особливого, ви можете використовувати цей рецепт.
Хоча по-справжньому коптити ми, звичайно ж, нічого не будемо, Проте, з цим простим рецептом копченої курка в мультиварці ми отримаємо дійсно дуже смачне і ароматне мяско. Я зазвичай готую його в тих випадках, коли мені ліньки довго стояти на кухні, а душа вимагає чогось такого. Тоді все, що мені потрібно для приголомшливого вечері - це будь-яка частина курки і трохи рідкого диму, з'єднавши ці два інгредієнти, ми отримаємо ніжне мяско за смаком нагадує копчене. Так що якщо ви хочете здивувати своїх рідних цікавим блюдом, зробіть їм таку копчену курку в мультиварці в домашніх умовах, повірте, вони залишаться в захваті.
1) Як я вже казав, в цьому рецепті ви можете використовувати будь-яку частину курки, у мене в цей раз було філе. Отже, промиваємо м'ясо під проточною водою і висушуємо його за допомогою паперових рушників.
2) Далі в глибоку миску наливаємо рідкий дим, додаємо абсолютно будь-які спеції на ваш смак і трохи солі. У цю суміш поміщаємо курку, перемішуємо все і ставимо мяско маринуватися в холодильник хоча б на пів годинки.
3) Після закінчення часу загортаємо філе в три шари фольги і викладаємо в чашу мультиварки. Вибираємо режим "випічка" і готуємо курку приблизно 30 хвилин.
Поки мяско запікається, можна зробити гарнір, щоб потім все разом подати гарячим. Приємного вам апетиту!
- Куряче філе - 2 штуки
- Рідкий дим - 4 чайних ложки
- Перець чорний мелений - За смаком
- Сіль - За смаком
1) Як я вже казав, в цьому рецепті ви можете використовувати будь-яку частину курки, у мене в цей раз було філе. Отже, промиваємо м'ясо під проточною водою і висушуємо його за допомогою паперових рушників.
2) Далі в глибоку миску наливаємо рідкий дим, додаємо абсолютно будь-які спеції на ваш смак і трохи солі. У цю суміш поміщаємо курку, перемішуємо все і ставимо мяско маринуватися в холодильник хоча б на пів годинки.
3) Після закінчення часу загортаємо філе в три шари фольги і викладаємо в чашу мультиварки. Вибираємо режим "випічка" і готуємо курку приблизно 30 хвилин.
Поки мяско запікається, можна зробити гарнір, щоб потім все разом подати гарячим. Приємного вам апетиту!