Рецепт Копчена курка в аерогрилі фото

Копчена курка в аерогрилі
(покроковий рецепт з фото)

Українська кухня
Птах , Курка , Рідкий дим
Вегетаріанське харчування
На обід , На вечерю , На святковий стіл
Гарячі страви
Кількість порцій: 1
Час приготування: 3 г. 0 хв.

Якщо Вам подобаються м'ясні делікатеси, тоді зверніть увагу на цей рецепт приготування копченої курки в аерогрилі. Дуже просто, неймовірно смачно і апетитно.

Опис приготування:

1. Курку потрібно ретельно вимити під проточною водою, а потім обсушити паперовим рушником.

2. Сіль з'єднати з перцем (найкраще використовувати суміш перців) і рідким димом. Пензликом обмазати курочку з усіх боків, щоб вона вся була покрита приправами. Доповнити класичний рецепт копченої курки в аерогрилі можна пропущеним через прес часником або улюбленими спеціями.

3. Надіслати курочку в холодильник мінімум на 1 час.

4. Потім акуратно перекласти в аерогриль на середню грати. При бажанні найніжніші частини (крильця, ніжки) можна обернути фольгою.

5. Змастити змоченою в рослинному маслі пензликом і відправити запікатися на 40-60 хвилин. Час приготування залежить від розмірів курочки. Щоб його зменшити, можна розрізати птицю навпіл або відразу порційними шматочками.

6. Коли копчена курка в аерогрилі в домашніх умовах готова її можна подавати до столу з гарніром, соусом або овочами за смаком.

  • Курка - 1 штука
  • Рідкий дим - 3 Ст. Ложки
  • Рослинна олія - 2 Ст. Ложки
  • Сіль - За смаком
  • Перець - За смаком
1. Курку потрібно ретельно вимити під проточною водою, а потім обсушити паперовим рушником.

2. Сіль з'єднати з перцем (найкраще використовувати суміш перців) і рідким димом. Пензликом обмазати курочку з усіх боків, щоб вона вся була покрита приправами. Доповнити класичний рецепт копченої курки в аерогрилі можна пропущеним через прес часником або улюбленими спеціями.

3. Надіслати курочку в холодильник мінімум на 1 час.

4. Потім акуратно перекласти в аерогриль на середню грати. При бажанні найніжніші частини (крильця, ніжки) можна обернути фольгою.

5. Змастити змоченою в рослинному маслі пензликом і відправити запікатися на 40-60 хвилин. Час приготування залежить від розмірів курочки. Щоб його зменшити, можна розрізати птицю навпіл або відразу порційними шматочками.

6. Коли копчена курка в аерогрилі в домашніх умовах готова її можна подавати до столу з гарніром, соусом або овочами за смаком.

Схожі рецепти