Рецепт Рис з м'ясом в горщиках фото

Рис з м'ясом в горщиках
(покроковий рецепт з фото)

Китайська кухня
М'ясо, Свинина, Крупи, Мал
Вегетаріанське харчування
На обід, На вечерю, Святковий обід
Гарячі страви

Ви здивуєтеся, наскільки може бути простим рецепт приготування рису з м'ясом в горщиках, - а натомість отримуєте повноцінне ситне і смачне блюдо, хоч домашнім, хоч на святковий стіл. Пробуйте!

Пропоную вам дізнатися, як приготувати рис з м'ясом в горщиках, - це нехитре, але дуже смачне, ситне і просте блюдо. Подумайте самі - адже ви готуєте відразу і м'ясо, і гарнір, і соус, а в горщиках рис вийде ще й соковитими, м'ясо - м'яким. І все це забере у вас хвилин 10 готування, і півгодини в духовці. Ну що, переконаний, готуємо?

1. Шматок свинини поки залишимо розморожувати при кімнатній температурі, і займемося овочами.

2. Цибуля, морквину і часник чистимо і моєму, і подрібнюємо в блендері, або ріжемо дрібними кубиками вручну.

3. Ставимо на вогонь сковороду з рослинним маслом, і підсмажуємо на ній все овочі.

4. М'ясо нарізаємо невеликими кубиками, і теж кидаємо в сковорідку. Обсмажуємо до появи апетитною скоринки.

5. Тепер весь вміст сковорідки розкладаємо по горщикам, солимо і перчимо до смаку, а також додаємо улюблені приправи або зелень.

6. У кожен горщик поверх м'яса закидаємо 3 столових ложки сухого рису, і заливаємо все вміст горщиків водою так, щоб вона приблизно на 2 сантиметра покривала зверху рис.

7. Відправляємо наші горщики в холодну духовку на 30-40 хвилин під кришками.

Залежно від якості і потужності вашої духовки обов'язково перевіряйте час від часу блюдо, воно може приготуватися і раніше. Дістаємо, перемішуємо, і можна подавати до столу. Подаємо, прикрасивши кубиками кольорових овочів типу болгарського перцю та помідорів, або ж зеленню. А можна подати прямо в горщиках, посипавши зверху тертим сиром. Смачно буде в будь-якому випадку, тому я просто впевнена, що цей рецепт приготування рису з м'ясом в горщиках надовго оселиться в числі ваших улюблених страв. Смачного!


  • Свинина - 200 грам
  • Мал - 150 грам
  • Часник - 2 зубчики
  • Цибуля - 1 штука
  • Морква - 1 штука
Пропоную вам дізнатися, як приготувати рис з м'ясом в горщиках, - це нехитре, але дуже смачне, ситне і просте блюдо. Подумайте самі - адже ви готуєте відразу і м'ясо, і гарнір, і соус, а в горщиках рис вийде ще й соковитими, м'ясо - м'яким. І все це забере у вас хвилин 10 готування, і півгодини в духовці. Ну що, переконаний, готуємо?

1. Шматок свинини поки залишимо розморожувати при кімнатній температурі, і займемося овочами.

2. Цибуля, морквину і часник чистимо і моєму, і подрібнюємо в блендері, або ріжемо дрібними кубиками вручну.

3. Ставимо на вогонь сковороду з рослинним маслом, і підсмажуємо на ній все овочі.

4. М'ясо нарізаємо невеликими кубиками, і теж кидаємо в сковорідку. Обсмажуємо до появи апетитною скоринки.

5. Тепер весь вміст сковорідки розкладаємо по горщикам, солимо і перчимо до смаку, а також додаємо улюблені приправи або зелень.

6. У кожен горщик поверх м'яса закидаємо 3 столових ложки сухого рису, і заливаємо все вміст горщиків водою так, щоб вона приблизно на 2 сантиметра покривала зверху рис.

7. Відправляємо наші горщики в холодну духовку на 30-40 хвилин під кришками.

Залежно від якості і потужності вашої духовки обов'язково перевіряйте час від часу блюдо, воно може приготуватися і раніше. Дістаємо, перемішуємо, і можна подавати до столу. Подаємо, прикрасивши кубиками кольорових овочів типу болгарського перцю та помідорів, або ж зеленню. А можна подати прямо в горщиках, посипавши зверху тертим сиром. Смачно буде в будь-якому випадку, тому я просто впевнена, що цей рецепт приготування рису з м'ясом в горщиках надовго оселиться в числі ваших улюблених страв. Смачного!

Схожі рецепти