Картопля в горщиках з м'ясом
(покроковий рецепт з фото)
Страви в горщиках - це дуже смачно, ситно і готувати досить просто. Пропоную один з варіантів приготування - картопля в горщиках з м'ясом.
Рецепт приготування картоплі з м'ясом в горщиках дуже простий. Це ситне і не дуже дороге блюдо. Приготувати його зможе кожна господиня. Ось базовий рецепт цієї страви. У нього можна вносити корективи, відповідно до своїх смаків і побажань.
1. М'ясо миємо й нарізаємо невеликими шматочками. Обсмажуємо на рослинному маслі на сковороді до утворення рум'яної скоринки. Розкладаємо по горщикам. У мене їх два по 0, 6 L.
2. Чистимо картоплю і нарізаємо кубиками середнього розміру. Обсмажуємо картоплю на сильному вогні. Розкладаємо по горщикам.
3. У кожен горщик додаємо сіль, перець, спеції, лавровий лист. Наливаємо воду. Закриваємо горщики кришками.
4. Ставимо в духовку, включаємо на 200 градусів і готуємо 1 час.
Подаємо до столу і приємного апетиту!
- М'ясо будь - 400 грам
- Картопля - 500 грам
- Рослинна олія - 100 мілілітрів
- Сіль - 1 Чайна ложка
- Перець чорний мелений - 3-4 Щепоток
- Спеції для м'яса - 3-4 Щепоток
- Лавровий лист - 2 штуки
- Вода - 2 склянки
1. М'ясо миємо й нарізаємо невеликими шматочками. Обсмажуємо на рослинному маслі на сковороді до утворення рум'яної скоринки. Розкладаємо по горщикам. У мене їх два по 0, 6 L.
2. Чистимо картоплю і нарізаємо кубиками середнього розміру. Обсмажуємо картоплю на сильному вогні. Розкладаємо по горщикам.
3. У кожен горщик додаємо сіль, перець, спеції, лавровий лист. Наливаємо воду. Закриваємо горщики кришками.
4. Ставимо в духовку, включаємо на 200 градусів і готуємо 1 час.
Подаємо до столу і приємного апетиту!